Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:246, Did:0, useCase: 3


Sākusies kandidatūru izvirzīšana konkursam „Sunim draudzīgākais gada veikums”

Sākusies kandidatūru izvirzīšana konkursam „Sunim draudzīgākais gada veikums”
Viens no Juglas patversmes iemītniekiem vārdā Puisītis Runcītis, kas gaida sev jauku saimnieku

„Sunim draudzīgākais gada veikums” ir daļa no suņu labdarības pasākuma „BIG Match show”, kuru kopīgi vienlaicīgi visās trīs Baltijas Valsīs pirmo reizi organizē suņu aizsardzības biedrības un BIGBANK. Sākot ar šodienu līdz 26. septembrim ikviens ir aicināts izvirzīt kandidātu konkursam „Sunim draudzīgākais gada veikums”, kas šogad Latvijā notiks pirmoreiz.

Titulu par „Sunim draudzīgāko gada veikumu” piešķirs personai vai personu grupai, kas devusi ievērojamu ieguldījumu Latvijas suņu audzēšanas kultūrā, veicinājusi tās pozitīvu attīstību un pievērsusi uzmanību klaiņojošo dzīvnieku problēmai.

Titula kandidāts var būt fiziska vai juridiska persona vai personu grupa, kas dzīvo vai darbojas Latvijā. Kandidātus var izvirzīt visas Latvijā dzīvojošās un darbojošās personas. Kandidatūra jāpiesaka, Konkurss Sunim draudzīgākais gada veikums

Pieteikumā jānorāda šāda informācija:
• kandidāta dati (vārds, uzvārds, telefona numurs, e-pasta adrese, dzīvesvietas reģions)
• īss argumentēts paskaidrojums – komentārs, kāpēc tieši šis kandidāts ar savu darbību/rīcību cienīgs kandidēt uz attiecīgo titulu.
• Iesniedzēja dati (vārds, uzvārds, telefona numurs, e-pasta adrese, dzīvesvietas reģions)
No visiem pieteikumiem žūrija izvēlēsies trīs kandidātus, un uzvarētājs tiks noteikts interneta balsojumā, kas notiks no 27.septembra līdz 11.oktobrim interneta vietnē bigmatchshow.lv
Titula ieguvējs tiks apbalvots tradicionālajā suņu labdarības izstādē BIG Match Show, kas norisināsies 17.oktobrī sporta centrā „Mežaparks”.
Konkursa „Sunim draudzīgākais gada veikums” organizatori ir Juglas Dzīvnieku Aizsardzības Grupa un BIGBANK AS Latvijas filiāle. Konkurss norisinās suņu labdarības izstādes BIG Match Show ietvaros. Šogad izstāde BIG Match Show un konkurss Sunim draudzīgākais gada veikums notiks visās Baltijas valstīs – Igaunijā, Latvijā un Lietuvā.

BIG Match Show šogad Latvijā notiks otro reizi, un ir ikgadējā suņu labdarības izstāde Latvijā, kuras mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību pamesto dzīvnieku problēmai, tās risināšanas iespējām un atbalstīt klaiņojošo dzīvnieku patversmes.

Papildu informācija:

Linda Zirdziņa
Juglas suņu patversme
Mob.tālr: +371 29565652
linda@patversme.lv

Agnija Greiziņa
BIGBANK AS Latvijas filiāle
Mārketinga speciāliste
Tālr. +371 67116008
Mob. +371 26151778
agnija.greizina@bigbank.lv

     [+] [-]

, 2010-09-26 09:33, pirms 14 gadiem
jauks pasākums, labi, ka tādi notiek.