Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:246, Did:0, useCase: 3


Ūdensvīrs un viņa dārzs. Mūžīgā mainībā, atvērts jaunām, oriģinālām idejām!

Redakcija
Redakcija

Ūdensvīrs visu zina labāk par citiem, ne jau velti viņa atslēgas vārdi ir ES ZINU! Tad kāpēc domāt, ka dārzniecības lietās viņš būtu mācāms!? Drīzāk jau padomus jautāsim tieši šīs zīmes pārstāvim. Dārzā darbojas labprāt, bet vairāk viņam tīk globālas tēmas- plašs zāliens, sajūta, ka nekas neierobežo. Dažam liksies par plašu, par vienmuļu, par maz romantikas. Bet ar to jau atšķiramies- gaumes jautājumos nestrīdas! Ūdensvīrs labprāt pats rok un stāda, zāģē un nepaguris rosās lauka darbos. Pats pļauj un veic visus smagos dārza darbus nekurnēdams, pēc palīdzības neprasīdams, jo tikai viņš pats zina, kas un kā darāms labāk!

Galvenie ūdensvīra atribūti būs zāles pļaujamais- ja teritorija liela, zāģis, ja teritorija aizaugusi, ugunskura vieta, kur ātri var atbrīvoties no visa liekā...

Ūdensvīriem varētu patikt arī liela auguma ziedi, augi, krūmi, koki, ziemcietes, kas neprasa īpašu piņķerēšanos, jo Ūdensvīri visu dara ātri un zibenīgi. Smalkumi nav viņu dabā.
Viss, kas prasa pārāk ilgu laiku un noņemšanos- tas viņam nederēs.

Ūdensvīri nebaidās no vējainām vietām, laikam jau gaisa zīmei arī šī dabas stihija ir tīkama. Dobes tiks ierīkotas pārsvara pa teritorijas malām, kā jau tagad daudzos dārzos redzēts. Līkumu līkumiem tās apskaus dzīvojamo teritoriju, it kā neuzkrītoši papildinot to ar ziedu krāšņumu.



Atsevišķi tiks izcelti skujeņi, jo arī tie neprasīs īpašu kopšanu: skaisti būs gan ziemā, gan vasarā. Augļu dārzam būs īpaša nozīme, jo Ūdensvīri ir lielu ābolu un citu augļu baudītāji. Ābeles, bumbieres, plūmes un arī eksotiskie augļu koku mīsies cits ar citu un izdaiļos Ūdensvīra teritoriju. No ziediem īpaši iecienītas var būt lilijas, flokši, peonijas, rozes. It īpaši svarīgs var būt ziedu aromāts. Labprāt audzē garšvielas, jo paši tās labprāt pielieto uzturā.



Kā jau saviesīgu pasākumu mīļotāji , Ūdensvīri padomās arī par atpūtas zonu, jauku lapeni, kamīnu, kur lieliski ar draugiem atpūsties pēc kārtīgi pastrādātas dienas.
Ūdensvīra mekā jutīsieties brīvi un nepiespiesti, nebūs jādomā, kur drīkst kāju spert un kur nē .
Ūdensvīri vienmēr ir atvērti jauniem izaicinājumiem, tāpēc labprāt eksperimentē, stādot savā dārzā aizvien ko jaunu un neparastu. Ja kāds augs saniķojas, bez žēlastības atbrīvojas no tā, vietā iegādājoties kādu alternatīvu. Labprāt rosās gan savos dārzos, gan palīdz draugiem, paziņām, domubiedriem ar savām zināšanām dārzniecībā un praktisku atbalstu darbos. Paldies jums par to!



Rakstam pievienotajās fotogrāfijās redzams Egijas Lazdiņas dārzs, kas dzimusi Ūdensvīra zodiaka zīmē. Egijas dārzu arī video - raidījuma "12 DĀRZU MAĢIJA" 11.sērijā varat skatīt:


Visas 12 dārzu maģija sērijas ŠEIT

Raksta autore: sertificēta astroloģe Ilze Reiha (Astrocentrs)

Lai pieteiktos personīgām konsultācijām pie Ilzes Reihas, zvaniet 22027839 .
Vairāk informācijas: Astrocentrs lapā