Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:246, Did:0, useCase: 3


Kas jāņem vērā, pārceļojot ar mājdzīvniekiem

Kas jāņem vērā, pārceļojot ar mājdzīvniekiem
Mājdzīvnieks - viens no Jūsu mīļajiem ģimenes locekļiem
Foto: shiba.lv

Pārceļošana ar mājdzīvniekiem var būt diezgan sarežģīts pasākums, ko pareizi nesagatavojot, var radīt dzīvniekiem papildus nevajadzīgu stresu un pārdzīvojumus. Jūs taču vēlaties saglabāt dzīvniekus veselīgus un dzīvespriecīgus.

Ir dažas lietas, kuras nepieciešams veikt pirms pārbraukšanas. Viennozīmīgi pirms pārbraukšanas ir jāpārbauda dzīvnieka veselība:

1.Dažas dienas pirms pārbraukšanas sākat samazināt barības ikdienas devu.

2.Pamēģiniet pieradināt jūsu mājdzīvnieku pie transportēšanai paredzētās somas / krātiņa. Izveidojiet mīkstu paklājiņu un ievietojiet krātiņā kādu no mājdzīvnieka mīļajam rotaļlietām, kas iedrošinās to tur uzturēties.. Kāds īpašnieka apģērba gabals arī var dot papildus komforta sajūtu mājdzīvniekam, tā rezultātā pārcelšanās dienā mājdzīvnieks būs daudz drošāks, uzturoties krātiņā.

3.Pirms mājdzīvnieka ievietošanas krātiņā un došanās projām no mājām, izstaigājieties ar viņu, to dariet arī īsi pirms lidojuma reģistrācijas, ja paredzēts pārlidojums.

4.Katrai no aviokompānijām, dažādiem mājdzīvniekiem un dažādās valstīs var būt atšķirīgi dzīvnieku pārvadāšanas noteikumi. Savlaicīgi to pārbaudiet konkrētā aviokompānijā, attiecīgās valsts vēstniecībā vai kompānijā, kura nodrošinās Jūsu mājdzīvnieka transportēšanu.

5.Transportēšanas krātiņam ir jāatbilst aviokompānijas standartiem un tam ir jābūt pietiekami lielam, lai mājdzīvnieks visa ceļojuma laikā tajā justos komfortabli.

6.Rezervējiet tiešo reisu, kā arī padomājiet par gaisa temperatūru. Vasaras periodā vēlams izvēlēties vakara reisus, kad temperatūra ir zemāka, savukārt ziemas periodā dienas reisus.

7.Izteikti augsta vai zema gaisa temperatūra var būt par aizliegumu mājdzīvnieku transportēšanai. Šajā gadījumā nav runa par temperatūru lidmašīnā, jo tajā ir klimata kontrole, bet gan iespējamām krasām temperatūras svārstībām starp izlidošanas un ielidošanas vietām.

8.Atcerieties, ja Jūsu mājdzīvnieks šķitīs slims, to neļaus reģistrēt lidojumam.

9.Mājdzīvniekam nedodiet pārlieku nomierinošus medikamentus, jo arī guļošus mājdzīvniekus neatļaus reģistrēt lidojumam.

10.Nebarojiet dzīvniekus pirms ceļojuma, jo lielāks diskomforts dzīvniekam būs nevis no bada sajūtas, bet gan atrodoties ieslodzītam krātiņā līdzās saviem izkārnījumiem. Ļoti svarīgi dzīvnieku lidojuma laikā dzirdīt, bet par to parūpēsies aviokompānija.

11.Ja esat ieplānojuši apmesties viesnīcā, pārliecinieties vai tur ir atļauts uzturēties ar mājdzīvniekiem.

Autors:www.ff-group.lv
Skatiet arī: shiba.lv

     [+] [-]

, 2010-08-12 13:27, pirms 14 gadiem
nezināju, ka pirms braukšanas nedrīkst dzīvnieku barot