Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:246, Did:0, useCase: 3


Izstāde "Kas ir ilgtspējīga būvniecība?"

Izstāde "Kas ir ilgtspējīga būvniecība?"
Mūsu nākotne ir ilgtspējīgas būvniecības principu ievērošanā.
Publicitātes foto

No 14. maija līdz 22. jūnijam Latvijas Arhitektūras muzejā Rīgā, Mazajā pils ielā 19, būs apskatāma biedrības Zaļās mājas organizēta izstāde "Kas ir ilgtspējīga būvniecība?"

Tā tiek rīkota projekta Ilgtspējīgas būvniecības novērtēšanas instrumenta izstrāde un ieviešana ietvaros, kas ietilpst EEZ finanšu instrumenta līdzfinansētajā programmā Vides politikas integrācijas programma Latvijā, kuru pārrauga Latvijas Republikas Vides ministrija.

Atbildes uz aktuāliem jautājumiem

„Kas ir ilgtspējīga būvniecība?”, „Ko tas nozīmē praktiski?”, „Ko tā spēj dot man kā cilvēkam, sabiedrības loceklim, uzņēmējam, zemeslodes iedzīvotājam?” – atbildes varēs gūt izstādē Kas ir ilgtspējīga būvniecība? Biedrība „Zaļās mājas” atbild uz biežāk uzdotajiem jautājumiem.
Izstāde vēstīs par būvniecības izaicinājumiem sabiedrības globālajā attīstības kontekstā.

Izstādes sadarbības partneri – Arhitektūras muzejs un arhitektu birojs Mark. Atbalsts – EEA Grants; projekta atbalsta grupa – SIA Jaunrīgas attīstības uzņēmums, Re & Re, Knauf, Ramirent, Isover un Gyproc.