Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:246, Did:0, useCase: 3


Izsludināts konkurss par labāko ideju kanālā dzīvojošo bebru problēmas risināšanai

Rīgas domes Mājokļu un vides departaments ir izsludinājis konkursu par labāko ideju bebru problēmas risināšanai pilsētas kanālā. „Aicinu ikvienu, kuram ir laba ideja par kanālmalas apstādījumu pasargāšanu no bebru postījumiem, piedalīties konkursā.

Gaidām efektīvus risinājumus koku un krūmu pasargāšanai, kas vienlaikus būtu humāni attiecībā pret bebriem,” saka Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētājs Vjačeslavs Stepaņenko.
Konkursā var piedalīties jebkura fiziska vai juridiska persona un pretendenti var iesniegt vairākas idejas. Priekšlikumi jāiesniedz rakstiskā veidā – ir jābūt idejas aprakstam (nepieciešamības gadījumā var papildināt ar attēliem, skicēm u.c. materiāliem) un aptuvenam izmaksu aprēķinam.
Idejas izvērtēs Rīgas domes Mājokļu un vides departamenta apstiprināta komisija, kuru vadīs Mājokļu un vides departamenta Vides pārvaldes priekšnieks Askolds Kļaviņš. Konkursa komisijā iekļauti Mājokļu un vides departamenta, aģentūras „Rīgas dārzu un parki” un Latvijas Valsts mežzinātnes institūta „Silava” pārstāvji, kā arī Mājokļu un vides komitejas deputāti Igors Zujevs un Ieva Akurātere.
Trim labākajām idejām tiks piešķirtas naudas balvas: 1.vietai - 300 Ls; 2. vietai - 200 Ls un 3. vietai - 100 Ls.
Priekšlikumi iesniedzami līdz 6. septembrim. Tos var iesniegt Rīgas domes Mājokļu un vides departamentā (Brīvības iela 49/53, Rīgā) Apmeklētāju pieņemšanas nodaļā vai nosūtīt pa pastu uz adresi: Brīvības iela 49/53, Rīga, LV-1010, kā arī nosūtīt elektroniski uz e-pasta adresi: videsfonds@riga.lv

Pielikumā: nolikums.doc

Informāciju sagatavoja: Inga Ivanova, tālr.: 67037291
un Dzintra Āboliņa, tālr.: 26554446