Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:23, Did:0, useCase: 3


Foto: Ielīgo veiksmīgu sadarbību!

"Pārsteigumu Aģentūra" zina - Līgo nav tikai siers un alus vien, vismaz ne klasiskajā izpratnē! Tomēr Jāņos jāēd daudz dzeltena siera, lai visu atlikušo vasaru spīdētu dzeltena saule. Tāpēc mēs jūs iepazīstināsim ar siera mazo brāli knapsieriņu - veselīgu un nedaudz pikantu našķi, kam grūti pretoties. 

Jūsu klientus, darbiniekus un biznesa partnerus pārsteigs un iepriecinās mūsu šokolādes siers, kas pieejams ar dažādām garšvielām, vairākos izmēros un formās, un personalizētos iepakojumos. Šī Jāņu delikatese neatstās garšas kārpiņas vienaldzīgas! Ja vēlaties pieturēties pie tradicionālām vērtībām, "Pārsteigumu Aģentūra" piedāvā izveidot pašiem Jāņu sieru. Piedāvājumā siers ar garšvielām pēc jūsu izvēles - ķirbju sēklām, saulē kaltētiem tomātiem, baziliku un pat zemesriekstiem.
Jaunumi — Pārsteigumu aģentūra