Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:3, Did:0, useCase: 3


Video: Rīgas skolas aktīvi iesaistās Karjeras nedēļas pasākumos

Redakcija
Redakcija
No 5. līdz 16. oktobrim Rīgas skolās risinās Karjeras nedēļas, kuru laikā galvaspilsētas skolu bērni un jaunieši iesaistās dažādos pasākumos – apmeklē Rīgas pašvaldības uzņēmumus un institūcijas, piedalās konkursos, viktorīnās, klausās vieslektoru lekcijas, tiekas ar vairāku profesiju, kā arī mācību iestāžu pārstāvjiem.

Šogad Karjeras nedēļas vadmotīvs ir „Atver profesijas durvis!”, galveno uzmanību veltot nākotnes profesijas iepazīšanai radošā un atraktīvā veidā.

12. oktobrī arī Rīgas 25. vidusskolā jauniešiem bija iespēja apjaust savas karjeras izaugsmes iespējas tādās profesiju nozarēs, kā, piemēram, dizains, interjers, bioloģija, jūrniecība, būvniecība, kokapstrāde, žurnālistika, aktiermāksla, uzņēmējdarbība, gūstot padomus no vadošākajiem nozares speciālistiem.

Karjeras nedēļu Rīgā rīko Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) sadarbībā ar Valsts izglītības attīstības aģentūru (VIAA). Epadomi piedāvā nelielu videoieskatu pasākumā.
Vērtējums: +2