Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:3, Did:0, useCase: 3


Izsludina konkursu par finansiālu atbalstu Rīgas pirmsskolas izglītības iestāžu sporta dienas organizēšanai

Redakcija
Redakcija

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina konkursu par finansiālu atbalstu Rīgas pirmsskolas izglītības iestāžu sporta dienas organizēšanai, lai nodrošinātu bērnudārzu audzēkņiem sporta sacensības, tādējādi sekmējot bērnu fiziskās aktivitātes, radošās izpausmes un līdzdarbošanos vienotā komandā.

Konkursu organizē, lai piešķirtu finansējumu nevalstiskām organizācijām, kuras organizē sporta pasākumus un sacensības. Finansējuma saņēmējam ir jānoorganizē sporta pasākums Rīgas pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņiem ar dažādām fiziskām aktivitātēm, sacensību elementiem un iespēju sacensties un līdzdarboties komandās. Sporta dienas norise jāplāno novembrī.

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami RD IKSD interneta vietnē www.sports.riga.lv sadaļā „Finansēšanas konkursi”.
Tālrunis informācijai 67037249.

Pieteikumi jāiesniedz RD IKSD, Klientu apkalpošanas centrā, Kr Valdemāra ielā 5 līdz 27.oktobra, plkst. 16.00, to elektroniskā versija jānosūta pa e-pastu kristaps.lejstrauts@riga.lv.