Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:3, Did:0, useCase: 3


Pedagogus aicina piedalīties forumā “Digitālā kompetence un medijpratība mācību procesā”

Redakcija
Redakcija

Rīgas skolu pedagogi aicināti piedalīties forumā “Digitālā kompetence un medijpratība mācību procesā”, kurā būs iespēja uzzināt par aktualitātēm pedagogu digitālās kompetences un medijpratības jēgpilnu izmantošanu mācību procesā. Forums notiks 26. oktobrī no plkst. 13.00 Latvijas Universitātes Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā (Jelgavas iela 1).

Forumā būs iespēja uzzināt par tehnoloģiju radītajām iespējām un izaicinājumiem mācību procesā gan skolotāju, gan skolēnu ikdienā. Pasākumā tiks prezentēti arī projekta “Online4EDU” rezultāti – skolotāju vajadzību un prasmju pētījums. Tiks runāts arī par starppaaudžu plaisu digitālajā vidē, par ieguvumiem un zaudējumiem tās kontekstā, kā arī par to, kā iemācīt kritiski vērtēt mediju informāciju. Foruma dalībniekiem būs iespēja apmeklēt divas dažādas darbnīcas.

Forumu organizē Rīgas izglītības un informatīvi metodiskais centrs.

Pieteikties forumam var Rīgas izglītības un informatīvi metodiskā centra tīmekļa vietnē RIIMC, kur pieejama arī detalizēta informācija un foruma darba kārtība.

Papildinformācija pieejama pa tālruni 67105579.