Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:3, Did:0, useCase: 3


Izsludina vasaras nometņu organizēšanas finansēšanas konkursu Rīgā

Redakcija
Redakcija

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina vasaras nometņu organizēšanas finansēšanas konkursu, kura rezultātā tiks piešķirti finanšu līdzekļi vasaras nometņu organizēšanai biedrībām un nodibinājumiem, kas savu darbību veic Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā un īsteno darbu ar bērniem un jauniešiem.

Konkursa mērķis ir finansiāli atbalstīt nevalstisku organizāciju līdzdalību bērnu un jauniešu brīvā laika organizēšanā, rīkojot bērnu un jauniešu interesēm atbilstošas vasaras nometnes.

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami tīmekļa vietnē E-skola.lv - Izglītība sadaļā „Finansēšanas konkursi”. Projekti jāiesniedz RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā, Kr. Valdemāra ielā 5 līdz 22. marta plkst. 16.00. Vienlaikus projektu pieteikumu elektroniskā kopija jānosūta uz e-pastu sandra.adomaite@riga.lv.

Konsultācijas par konkursu iespējams saņemt, sazinoties ar RD IKSD Jaunatnes nodaļas galveno speciālisti - eksperti Rutu Masaļsku pa e-pastu ruta.masalska@riga.lv vai tālruni 67181383.