Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:3, Did:0, useCase: 3


Video: Rīgas labākie skolotāji saņem "Zelta pildspalvas", skolēni - "Zelta stipendijas"

Redakcija
Redakcija
2.oktobrī Latvijas Nacionālajā bibliotēkas Ziedoņa zālē notika Rīgas pašvaldības balvu „Zelta pildspalva” un „Zelta stipendija” divdesmit gadu jubilejas pasākums, kurā sumināja 2015. gada labākos galvaspilsētas skolotājus un izcilākos skolēnus, kā arī atzīmēja grāmatas „Rīgas Zelta skolotāji 1995 – 2015” atvēršanu.

2015.gadā aprit 20 gadi kopš Rīgas pašvaldība godina labākos pedagogus un izcilākos skolēnus, pasniedzot gadskārtējās balvas izglītībā „Zelta pildspalva” un „Zelta stipendija”. Iecere par pašvaldības balvām radās 1995.gadā Rīgas domes Izglītības, jaunatnes lietu un sporta komitejā un Rīgas Skolu valdē kā novērtējums skolotājiem par viņu radošumu, inovatīvu un profesionālu pedagoģisko darbu. Tika nolemts, ka balvā būs pildspalva, kuras sastāvā ir jābūt daļiņai īsta zelta, kas visus šos gadus konsekventi tiek ievērots, un jau 248 pedagogi ir saņēmuši pildspalvas ar 23 karātu zelta spalvu.

Savukārt Rīgas domes „Zelta stipendijas” piešķir skolēniem par izcilām zināšanām un augstiem sasniegumiem pilsētas, valsts un starptautiskās mācību priekšmetu olimpiādēs un zinātniski pētniecisko darbu konkursos.

Visi balvu ieguvēji ŠEIT . Piedāvājam nelielu videoieskatu pasākumā

Pasākumu organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.
Vērtējums: +1