Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:3, Did:0, useCase: 3


Arstarulsmirus: Kā ikdienā disciplinēt sevi!

Redakcija
Redakcija

Mūs ir virzījušas līdzcilvēku vajadzības vai mācību iestāžu, darba devēju vai klientu uzstādītie laika plāni un grafiki, bet šajā procesā bieži izpaliek treniņš - uz mērķiem virzīt sevi patstāvīgi, saskaņā ar paša noteiktu laika plānu, uzskata Arstarulsmirus, kurš savulaik atpazīstamību iemantojis ar daudziem labi zināmo skatuves vārdu Gustavo. Arstarulsmirus ir mūzikas producents, izpildītājs un personiskās izaugsmes treneris.

Ja esi mēģinājis sevi disciplinēt un sapratis, ka uzsākot sevi disciplinēt, sākumā tas padodas labi, taču vēlāk šī spēja lēnām samazinās un pazūd, tad ļoti lietderīga lieta, kuru izmantot, ir izdalīt pozitīvos un negatīvos faktorus, kas radīsies šajā pašdisciplīnas procesā. Tiklīdz mēs identificējam šīs lietas, kuras potenciāli varam zaudēt procesa laikā, mēs būtībā sevi sagatavojam, tas palīdz sevis disciplinēšanu ikdienā uzturēt ilgāk, uzsver Arstarulsmirus.

Vērts piebilst, ka pašdisciplīna uzskatāma par svarīgu sastāvdaļu cilvēka ikdienā, darbā vai ģimenes dzīvē. Tā sastāv no vairākām īpašībām - mērķa, vēlēšanās un smaga darba. Mūsu iespējas un darba spējas ir ļoti plašas, svarīgi prast to apzināties un pielietot dzīvē, reizē savienojot ar laika plānošanu. Apvienojot šos divus komponentus, var izveidot ko ļoti efektīvu un labi strādājošu.

3. oktobrī plkst. 18.00 Biznesa augstskolā Turība notiks mūzikas producenta, izpildītāja un personiskās izaugsmes trenera Arstarulsmirus vieslekcija. Vieslekcijas tēma „Kā disciplinēt sevi viegli un ar prieku?”.

Vieslekcijā Arstarulsmirus klausītājus iepazīstinās ar efektīvu metodiku, kas palīdz attīstīt pašdisciplīnas prasmi, kad veicot ikdienas uzdevumus, līdz gala rezultātam varētu nonākt bez emocionālas vardarbības pret sevi un citiem, ekonomējot laiku un veselību.
Arstarulsmirus stāstīs, kā atklāt, kas ir un kas nav pašdisciplīna un kāpēc tās pamatā jābūt cieņas pilnai attieksmei pret sevi. Vieslekcijas laikā tiks gūts priekšstats par to, kāpēc daudziem ikdienā neizdodas sevi disciplinēt, kā arī lieliska iespēja uzzināt, kāpēc un kuras no pašdisciplīnas metodēm darbojas dažādos dzīves apstākļos.

Arstarulsmirus vieslekcija būs pieejama bez maksas.

Uz vieslekciju aicināts ikviens interesents, aizpildot pieteikuma anketu.
Katra persona drīkst reģistrēties tikai vienu reizi un reģistrēt tikai sevi, atkārtoti aizpildītas reģistrācijas anketas tiks dzēstas.

Informējam, ka vieslekcija tiks filmēta un fotografēta un iegūtie materiāli var tikt publicēti.
Vieslekciju būs iespējams vērot arī interneta tiešraidē.