Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:254, Did:0, useCase: 3


Padomju kino populārākās aktrises toreiz un tagad

Redakcija
Redakcija

Katram laikam un paaudzei ir savi elki un varoņi, kurus apbrīnot, par kuriem jūsmot un kuriem līdzināties. Tādi bija arī manā bērnībā un, saprotams, kā jau meitene, es vēlējos līdzināties sieviešu kārtas filmu zvaigznēm Tagad, kad esmu pieaugusi, ļoti gribējās zināt, kas tad pa šo laiku noticis ar manas bērnības "zvaigznēm". Kā viņas izskatās tagad, ko dara un vai joprojām filmējas? Tā nu radās šis nelielais apskats.

IRINA ALFJOROVA
Konstances loma filmā "D' Artanjans un trīs musketieri" (1978)



Irina ir 64 gadi. Viņa kļuvusi par festivāla "Uzticamā sirds" prezidenti. Nodarbojas ar labdarību un joprojām spēlē teātrī. Jau vairāk kā desmit gadus ir precējusies ar aktieri Sergeju Martinovu. Viņai ir meita un arī mazmeitiņa.

NATĀLIJA ANDREINIČENKO
Mērijas Popinsas loma filmā "Uzredzēšanos, Mērija popinsa!" (1983)



Natālijai šobrīd ir 59 gadi. Viņa nodarbojas ar labdarību un aktīvi apmeklē kinofestivālus. Divreiz precējusies. Viņas pirmais vīrs bija Krievijā pazīstamais komponists Maksims Dunajevskis, bet otrais- aktieris Maksimiliāns Šells, ar kuru šobrīd aktrise ir jau šķīrusies. Viņai ir divi bērni.

MARGARITA TEREHOVA
Diānas loma filmā "Suns uz siena kaudzes" (1977)



Šobrīd aktrisei ir 74 gadi. Viņa iestudē teātra izrādes Majakovska teātrī, jau 20 gadus nav precējusies, ir divi bērni.

SVETLANA SVETĻIČNAJA
Annas Sergejevnas loma komēdijā "Briljantu roka" (1968)



Svetlanai ir 75 gadi. viņa filmējas dokumentālajās filmās, piedalās fotosesijās. Jau vairāk kā 10 gadus ir atraitne. Svetlanai ir divi dēli.

JEVGĒNIJA SIMONOVA
Princeses loma filmā "Parasts brīnums" (1978)

https://youtu.be/0MuVz0Pd4ig?list=P...


Jevgēnijai ir 59 gadi. viņa joprojām filmējas un spēlē Majakovska teātrī. Divreiz precējusies. Pirmais vīrs- aktieris un režisors Aleksandrs Kaidanovskis, otrais- režisors Andrejs Ešlajs. Ir divas meitas un mazdēls.

GAĻINA BEĻAJEVA
Oļeņka filmā "Mans piemīlīgais un maigais zvērs" (1978)

https://youtu.be/gdwvaGluY3k


Aktrisei šobrīd ir 54 gadi, viņa spēlē antreprīzē un aktīvi nodarbojas ar jogu. Jau gandrīz divdesmit gadus ir laimīgi precējusies, ir trīs dēli, meita un divi mazbērni.

IRINA MURAVJOVA
Ņinas Solomatinas loma filmā "Karnevāls" (1981)



Šobrīd aktrisei ir 66 gadi. Viņa joprojām ir uz skatuves. Praktiski visu savu dzīvi Irina nodzīvojusi ar vienu vīrieti- savu vīru režisoru Leonīdu Eidlinu. laulībā dzimuši divi dēli. Nu aju ir arī mazdēliņš.

MIRDZA MARTINSONE

Džinija Gordone filmā "Mirāža" (1983)



Aktrisei šobrīd ir 64 gadi. Viņa joprojām ir uz skatuves, strādā Dailes teātrī un filmējas TV seriālos. Precējusies ar aktieri Mārtiņu Vērdiņu, taču pāris kopā nedzīvo. Laulībā dzimuši divi bērni: dēls un meita.