Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:254, Did:0, useCase: 3


Video: Dzimšanas dienu svin seksīgākā latviešu gangstere Monika

Redakcija
Redakcija
Šodien, 16.augustā, dzimšanas dienu svin leģendārā bandītu meitene- seksīgā bruņumašīnas aplaupītāju, gangsteru vadone labākajā latviešu bojevikā "Mirāža" - latviešu aktrise Mirdza Martinsone. Daļai latviešu Martinsone vairāk palikusi atmiņā kā šķelmīgi sirsnīgā Monika no televīzijas seriāla. Aktrise nospēlējusi desmitiem lomu kino un teātrī, dažādos topos nosaukta kā viena no visu laiku skaistākajām, talantīgākajām un arī seksīgākajām aktrisēm. Dailes teātra izrādēs Martinsoni var redzēt arī tagad, bet 19. augustā aktrisi varēs redzēt Dzintaru koncertzālē koncertuzvedumā "Olgai Dreģei 75"

Slavenajā 3-sēriju filmā "Mirāža" Mirdza Martinsone nospēlēja bandas vadoni- skaisto Džīnu, kura filmā savaldzināja un paņēma līdzi sev kapā vairākus "latviešus'"- nevainīgos bruņumašīnas vadītājus ( arī Andri Bērziņu..), bezdarbnieku ( Voldemāru Šoriņu) un visus bandas locekļus- gan rūdītos bandītus ( Ints Burāns) , gan labsirdīgo itāļu mehāniķi Džipo, gan smuko neveiksminieku bokseri Elu ( Mārtiņš Vilsons). Aktrise savaldzināja arī skatītājus, jo filmas skatītāju vairākums droši vien ar žēlumu sirdī noskatījās filmas beigu kadros- slavenajā lēcienā no kalna. Simpātijas bija skaisto bandītu pusē, kurus vājāja blēdīgais amerikāņu policists ( Mārtiņš Vērdiņš..)- neskatoties uz to, ka Mirdza Martinsone tēloja šausmīgu sievieti, kura plānoja nežēlīgas slepkavības.
Daudz laimes, veselības un radošu panākumu Mirdzai Martinsonei dzimšanas dienā!
Vērtējums: +1