Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:143, Did:0, useCase: 3


Populārajai zombijsāgai “Staigājošie miroņi” būs 8.sezona

Redakcija
Redakcija

2017.gadā skatītāji varēs vērot populārā seriāla “Staigājošie miroņi” 8.sezonas sērijas, paziņoja seriāla ekskluzīvais izplatītājs, televīzijas kanāls “FOX”. Sezona sāksies ar 100.sēriju, un kanālā “FOX” jaunās sērijas būs redzamas uzreiz pēc pirmizrādes ASV kabeļtīklā AMC.

Labāko oriģināla satura izklaides piegādātāju starptautiskajai auditorijai – televīzijas kanālu “FOX” - ar AMC saista cieša sadarbība jau vairāku gadu garumā: kopīgi tiek veidoti populāru seriālu scenāriji, savukārt 2010.gadā notika pirmā vienlaicīgā globālā pirmizrāde.

Arī tagad, seriāla “Staigājošie miroņi” 7.sezonas pirmo sēriju vairāk nekā 200 miljoni “FOX” kanāla skatītāju 125 valstīs redzēs teju uzreiz pēc tās pirmizrādes ASV AMC kanālā svētdien 23.oktobrī. Latvijā zombijsāgas jaunās sezonas pirmā sērija kanālā “FOX” būs skatāma pirmdien, 24.oktobrī, plkst. 22:00.

“Brīdī, kad līdz šā gada pirmizrādei ir atlikušas vien dažas dienas, mēs ne tikai priecājamies par topošo 8.sezonu, bet arī esam pārliecināti par mūsu veikuma lielisko kvalitāti un zinām, ka attaisnosim visuzticamāko seriāla fanu gaidas, padarot 7.sezonas pirmizrādi par labāko, kas jebkad redzēta,” atzīst “FOX Networks group” Programmu scenāriju un oriģinālraidījumu izpildviceprezidente Šarona Tāla Jugado.

Līdz šim seriāls “Staigājoši miroņi”, kas skatāms televīzijas kanālu “FOX” tīklā visā pasaulē, ir viens no starptautisko reitingu rekordistiem. 6.sezonas pirmo sēriju noskatījās par 17% vairāk cilvēku, nekā iepriekš (aptvērums pieauga par 24%). Arī iepriekšējās sezonas sēriju demonstrēšana tika sākta vienlaicīgi visās 125 valstīs, kurās ir pieejams FOX kanāls, tā nostiprinot tīkla pozīciju “Labākais. Pirmais” un apstiprinot apņemšanos piegādāt skatītājiem labākās izklaides programmas ātrāk par visiem.