Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:143, Did:0, useCase: 3


TOP 15 sliktākie firmu logo pasaulē

Organizācijas logotips parasti atspoguļo kompānijas būtību. Tas ir simbols vai nu precei kā tādai, vai tās īpašībām, kalpošanas mērķim. Firmu pasaules tirgū parasti atpazīst pēc tās logo. Ja tā, tad rodas jautājums, ko gan īsti ar saviem logotipiem šīs organizācijas vēlas sabiedrībai par saviem pakalpojumiem pavēstīt. Divdomīgi, smieklīgi un mazliet neķītri - tāds ir Top 15 sliktāko firmu logo pasaulē. Spriediet paši!

Katoļu baznīcas Arčdiosana Jaunatnes komisijas logo
Šis logo izstrādāts tālajā 1973. gadā kādai katoļu baznīcas Jaunatnes komisijai. Tā pat ir ieguvusi balvu no Art Directors Club of Los Angeles. Tomēr uzlūkojot šo attēlu, rodas vīzija, ka mācītājam tiek sniegts orālais seks no bērna mutes?!?

Kompānijas A-Style logo
Šis logo tapa 1989. gadā - vēl pirms tika izveidota dizaineru apģērbu līnija Itālijā 1999. gadā. Logo izgudrotājs izveidoja uzlīmes ar šo logo un sāka ar tām aplīmēt pilsētas Itālijā. Drīz par šo logo sāka interesēties tādas pilsētas kā Miami, Maskava un Londona. Prese un TV bija ieinteresēti par neparastā paskata logo un drīz zem šī logo uzņēmums laida tirgū savus produktus ar zīmolu A-Style. Izskatās, kā seksuālā poza "sunīšu". :)

UK Valdības tirdzniecības birojs
UK Valdības tirdzniecības birojs (OGC) ir neatkarīgs birojs no valsts kases Lielbritānijā. T moto ir – reizēm ir nepieciešams novirzīties no mērķa, lai konstatētu kļūdas.

Mont-Sat satelītu firma
Personīgi mans mīļākais logotips pieder satelītu firmai Mont-Sat. Tagad jūs zināt, kādēļ Mr. Satelīts izskatās tik laimīgs. :)

Arlingtonas pediatriskais centrs
Pediatriskais centrs vai tomēr pedofīlijas centrs? Tāds ajutājums rodas uzlūkojot Arlingtonas pediatriskā centra logo, kas agrāk šī centra mājas lapu. Šobrīd logo ir nomainīts uz kaut ko citu, kas neizraisa divdomīgas domas.

Pepsi
Ja līdz šim visi aplūkotie logo jums šķita smieklīgi, tad aplūkojot Pepsi logo, kļūst vēl jautrāk. Pepsi colā ir divreiz vairāk kofeīna nekā jebkurā šāda tipa dzērienā. Mēs neesam pārliecināti ko Pepsi Max kolas lietošana nodara mūsu organismam, bet uzlūkojot to, ko šis dzēriens nodarījis nabaga resnulim, kas rotā Pepsi logo, jāsāk aizdomāties ..

.. jūs nekad neredzēsiet šādu Pepsi Max kolas logo atkal.

Zobārsniecības klīnika
Divdomīgi – ko gan šajā zobārsniecības klīnikā īsti dara - labo zobus vai veic seksuālas darbības.

Datoru remonts
Kā gan šie puiši labo jūsu salūzušos datorus? Attēlā ir redzams vīriešu dzimumorgāns.

Locum
Logotips Zviedru īpašumu apsaimniekošanas kompānijai Locum. (Cum žargonā angļu valodā ir sinonīms orgasmam.Tātad viss teksts tulkojumā nozīmē- es mīlu orgasmu.)

CatWear
CatWear - apģērbu līnija kaķiem vai arī .. zoofīlija?

Austrumu studiju institūts
Nez ko gan šajā Austrumu studiju institūtā māca - seksu?

• Kudavaru farmācijas kompānija
Šajā farmācijas kompānijā ražo zāles vai tomēr veic seksuālus pakalpojumus? :)

Kidsexchange
Logotips, kas piedāvā bērnu apmaiņas programmu. Taču, ko gan šī kompānija īsti reklamē? Tulk. īstā nozīme - KidsExchange, ātri lasot tas nozīmē bērnu seksuālā apmaiņa (KidSexChange).

Džaza dejas jauniešiem
Šajās džeza nodarbībās māca dejot vai kādu kaujas mākslu?

Olimpiskais logo Londona 2012
Uzlūkojot šo logotipu, tas izskatās pēc abstrakti apslēptas seksualitātes. Šis logo jau ir pārprasts un izraisījis naidu, un tam ir bijušas līdz šim 11 550 sūdzības par tā patieso nozīmi. aAttēlā izskatās, ka viens rozā cilvēciņš veic neķītras darbības ar citu rozā cilvēciņu. :)