Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:143, Did:0, useCase: 3


Nebijis notikums: jaunā trillera "Outcast" pirmizrāde "Facebook" tiešraidē jau šovakar

Redakcija
Redakcija

Televīzijas kanāla "FOX" jaunā episkā trillera "Outcast" pirmo sēriju skatītāji Latvijā varēs vērot jau šovakar, plkst. 23.00 sociālā tīkla "Facebook" tiešraidē, kas vienlaikus būs redzama 61 pasaules valstī.

Pirmo reizi vēsturē Eiropā un Āfrikā "Facebook" tiešraide tiks izmantota, lai iepazīstinātu interesentus ar jaunu televīzijas šovu. Tādējādi faniem būs iespēja gūt pirmo ieskatu ilgi gaidītajā seriālā, kuru "FOX" Latvijā sāks demonstrēt sestdien, 4.jūnijā, sacīts kanāla paziņojumā presei.

Tiešraide būs skatāma šeit: https://www.facebook.com/FoxLatvia/

10 sēriju mistikas un šausmu trilleri "Outcast" kopīgi ar filmu studiju "FOX International Studios" radījis Roberts Kirkmans, slavenā komiksa un seriāla "Staigājošie miroņi" veidotājs.

"Outcast", kura pamatā ir Kirkmana un mākslinieka Pola Azasetas veidots komikss, stāsta par kādu jaunu vīrieti, vārdā Kails Bārnss, ko piemeklējis traģisks liktenis - viņu visu dzīvi vajā dēmoni un ar viņu notiek dažādas pārdabiskas lietas. Kails satiek mācītāju Reverendu Andersonu, kurš arī cieš no dēmoniem un uzskata, ka ir karavīrs Dieva svētajā karā pret ļaunajiem spēkiem uz Zemes.

Kopā ar evaņģēlistu Kails dodas ceļojumā, lai atbrīvotos no dēmoniem un atgūtu normālu dzīvi. Taču tas, ko vīrietis atklāj, var uz visiem laikiem izmainīt viņa un pasaules likteni. Šis ceļojums būs šausminošs, elpu aizraujošs un neticams lēciens nezināmajā.

"Pateicoties "Staigājošajiem miroņiem”, Roberts Kirkmans ir ieguvis cienītāju armiju visā pasaulē. Partnerībā ar "Facebook" mēs sniedzam viņa faniem iespēju vērot jauno šovu vienlaikus visā Eiropā un Āfrikā. Mēs esam lepni apvienot spēkus ar "Facebook", lai radītu tik liela mēroga televīzijas notikumu," komentēja "FOX Networks Group" izpilddirektors Eiropā un Āfrikā Djego Londono.

Kaila lomā iejutīsies 33 gadus vecais amerikāņu aktieris Patriks Fjūdžits, kurš karjeru sāka jau pusaudža gados un popularitāti ieguva ar Viljama Millera lomu lielā ekrāna komēdijā "Gandrīz slaveni". Reverendu tēlos 53 gadus vecais britu aktieris Filips Glenisters. Viņš vislabāk pazīstams ar policijas priekšnieka Džīna Hanta lomu televīzijas detektīvdrāmā "Dzīve uz Marsa", kas 2006.gadā un 2008.gadā ieguva balvu "International Emmy Award" kā labākā televīzijas drāma.