Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:327, Did:0, useCase: 3


Brālis izlicis savu māsu izsolē internetā

Redakcija
Redakcija

Rūpēs par savu 27 gadus veco māsu, brālis nolēmis nokārtot viņas personīgo dzīvi, atrodot viņas cienīgu puisi, un izlicis savu māsu EBay izsolē

27 gadus vecajai Semijai Mālemai vienkārši katastrofāli neveicas mīlestībā. Vīrieši, ar kuriem viņa kādreiz tikusies, izturējušies pret Semiju rupji, bijuši brutāli un daži pat pametuši viņu jau pirmā randiņa laikā.
Pēc tam, kad ar lielu "blīkšķi" beidzās viņas kārtējās attiecības, meitene atteicās iet uz randiņiem vispār. Nu viņa ir viena jau veselu gadu.

Taču viņas 28 gadus vecais brālis Kails nezaudē cerību izdot māsu pie vīra.Tādēļ viņš nolēmis veikt neparastu eksperimentu, izliekot meiteni interneta izsolē. Vīrietis, kas izdarīs vislielāko likmi, iegūs tiesības iepazīties ar Semiju. Sākotnējā cena nav augsta, tikai 50 sterliņu mārciņas.

Semijas apakstā lasāms sekojošais: Šis ir nopietns piedāvājums. Manai māsai ir 27 gadi, viņa dzimusi Londonā, dzīvo Kardifā. Viņai ir lieliska figūra, zilas acis un tumši mati. Viņai nav bērnu, taču neiebilstu, ja tādi būtu. Viņai neveicas ar vīriešiem, tāpēc es un mana ģimene gribam palīdzēt viņai šajā jautājumā.

Noteiktas prasības ir arī līgavainim. Viņam jābūt mīlošam, gudram, labsirdīgam, strādīgam. Vecumā no 27 līdz 35 gadiem. Īpašumā. jābūt automāšīnai. Tāpat viņam jābūt neprecētam, nesaderinātam, ar normālu orientāciju un tādam, kas vēlas veidot ģimeni. Vēl viens nosacījums: viņ nedrīkst būt ārzemnieks, ar dzīvesvietu 250 kvadrātkilometru radiusā.

Jāpiebilst, ka Semijas vecāki atbalsta šādu brāļa ekstravagantu rīcību. Viņi paši ir precēti jau 30 gadus, viņiem ir stipra ģimene un viņi vēl savai meitei izveidot tādu pašu