Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:327, Did:0, useCase: 3


Egle no tīra zelta, kuru rotā 50 Volta Disneja multfilmu varoņi

Redakcija
Redakcija

Egle no tīra zelta, kuru rotā 50 Volta Disneja multfilmu varoņi
Egle no zelta. Tās vērtība 4 miljoni dolāru

Ekskluzīvo juvelierizstrādājumu veikals Ginza Tanaka, kas atrodas Tokijo slavenākajā tirdzniecības kvartālā Ginza, visiem, kas vēlas, piedāvā šos Ziemassvētkus un Jauno gadu sagaidīt patiesi greznā atmosfērā, izrotājot savu māju ar egli, kas izgatavota no tīra zelta. Tās vērtība ir 350 miljoni jenu jeb 4,2 miljoni ASV dolāru.

Pēc egles izgatavotāju teiktā, tā tapusi 2 mēnešu laikā, darbam patērējot 40 kg tīra zelta. Egles augstums ir 2,4 metri, platums pie pamatnes- 1,2 metri. Taču īpaša šī egle ir ne vien ar materiālu, no kura tā izgatavota; par galveno tās vērtību tiek uzskatīti 50 dažādi iegravētie Volta Disneja multfilmu varoņu attēli, kas rotā egli un ir tīrs roku darbs.

Bez šī šedevra pircējiem tiek piedāvātas arī mazākas un lētākas zelta eglītes. Piemēram, par 2 miljoniem jenu (243 tūkstošiem dolāru) iespējams iegādāties 25 cm garu eglīti, kas izrotāta ar 20 multfilmu varoņiem, no kurām dažas jau atradušas savus pircējus.

Juvelierizstrādājumu veikals Ginza Tanaka ieguva plašu popularitāti jau pagājušā gada novembrī, kad plašākai publikai piedāvāja savu pirmo no zelta izgatavoto1,92 metrus garo un 2 miljonus dolāru vērto Ziemassvētku koku.