Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:327, Did:0, useCase: 3


Raidījuma "Degpunktā" smieklīga videomontāža

Kāds videomontāžas entuziasts 2 gadu laikā videotīmeklī youtube.com ievietojis LNT raidījumu "Degpunktā" 12 savas videoversijas. Piedāvājam noskatīties divas pēdējās. Sižets veidots pietiekami profesionāli samontējot dažādos Degpunktā raidījumos izmantotus fragmentus un pievienojot savus titrus un fotogrāfijas.

Rezultāts izdevies tik interesants, ka youtube.com šos klipus noskatījušies jau vairāk kā 100 000 interneta lietotāji un, spriežot pēc komentāriem, skatītāji gaida arvien jaunus šī režisora raidījumus. Pēdējais gan ievietots pirms 2 mēnešiem. Interesanti, ko par šiem raidījumiem domā LNT vai Inese Supe un Kārlis Seržants? Iespējams, talantīgo filmu speciālistu būtu jāuzaicina uz darba interviju LNT..

Sveicienus telekanālam autors, spriežot pēc klipā un savā blogā/mājas lapā pavisamnenopietni.lv, atrodamās informācijas, vārdā Dainis Pošeika, jau nosūtījis minētajā mājas lapā: "Ja nemaldos pat LNT vienā no savām jaungada sagaidīšanas pārraidēm pāris gadus atpakaļ centās samontēt degpunktu… bet tikai centās – tas jau darbiņš profesionāļiem :D Īsumā – Samontēts Degpunktā bija eksperiments, kas daļai iepatikās. Daļa atkal nesaprata. Katrā gadījumā, paldies, Kārlim un Inesei par „sadarbību” šo gadu laikā!"
...

...

     [+] [-]

, 2010-11-26 16:07, pirms 13 gadiem
skaņa drusku peld, bet tā samontēts tīri labi

     [+] [-]

, 2010-11-26 16:10, pirms 13 gadiem
kruta, saturiski varēja gudrāk. pa dumo brīžiem aiziet. tie balsojumi gan labie apakšā- supei errors

     [+] [-]

, 2010-12-13 16:01, pirms 13 gadiem
labs!