Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:327, Did:0, useCase: 3


Rādītājpirksta un zeltneša garums nosaka cilvēka spējas un seksualitāti

Redakcija
Redakcija

Izrādās,- lai uzzinātu savus no dabas dotos talantus un spējas, kā arī noteiktu seksuālo orientāciju, nav jādodas ne pie zīlniekiem, ne hieromantiem; atliek vien ērti iekārtoties dīvānā vai krēslā un rūpīgi apskatīt savus roku pirkstus- zeltnesi un rādītājpirkstu. Abu šo pirkstu garuma attiecība arī nosaka visu-gan to, kādā jomā jums labāk darboties, kādu sporta veidu izvēlēties utt.

Kembridžas universitātes zinātnieki apgalvo, ka attiecīgo pirkstu garums norāda arī uz komerciālo veiksmi: pētījumu rezultātā noskaidrots, ka tie biržu mākleri, kuru zeltnesis bija izteikti garš, nopelnīja sešas reizes vairāk naudas, nekā mākleri ar īsāku zeltnesi.

Tāpat zinātnieki pierādījuši, ka garuma attiecība starp rādītājpirkstu un zeltnesi atkarīga no vīrišķā hormona testosterona, kas tiek iegūts vēl atrodoties mātes klēpī. Vidēji vīriešiem ir garāks zeltnesis, bet sievietēm- garāks rādītājpirksts. Profesors Džons Manings garuma attiecību starp šiem abiem pirkstiem nodēvējis par pagātnē iegūtā testosterona daudzuma un nākotnes potenciāla rādītāju.

Par ko liecina tava zeltneša garums

Zeltnesis ir saistīts ar cilvēka garīgumu un dvēseli, tā garums norāda uz cilvēka tieksmi ieņemt noteiktu vietu sabiedrībā, viņa attieksmi pret laimi un dzīves priekiem. Zeltneša pamatnozīme saistīta ar sacensību garu, kas var izpausties visdažādākajās jomās, sākot no garīgās un beidzot ar materiālo.

Lielākajā daļā gadījumu zeltnesis ir tikai nedaudz garāks (apmēram 0,5 mm) par rādītājpirkstu (vai otrādi- rādītājpirksts par zeltnesi), kas tiek uzskatīts par normu jeb standarta variantu un norāda, ka attiecīgā pirksta īpašības ir tikai nedaudz pārsvarā pār otra pirksta īpašībām. Kā apgalvo specialisti, tas ir labs vidējais rādītājs.

Ja zeltneša un rādītājpirksta garumu starpība ir būtiska (zeltnesis garāks par rādītājpirkstu vairāk par 1 cm), tas nozīmē, ka cilvēkam ir milzīga tieksme pēc pašizteikšanās un sevis apliecināšanas sabiedrībā- viņa dvēsele burtiski kliedz - skatieties uz mani, lūk es esmu!. Šāds indivīds izmantos jebkuru iespēju, lai izceltos citu priekšā. Jāpiebilst, ka šādi cilvēki ir diezgan komunikabli, arī vieglprātīgi un viņiem patīk visu dramatizēt. Viņiem nepieciešama apkārtējo uzmanība un atzinība, taču pašiem ir grūti izveidot ilgstošas un noturīgas attiecības.

Kā izpētījuši zinātnieki, tad cilvēki ar izteikti gariem zeltnešiem bieži sastopami sarežģīto, bīstamo un riskanto profesiju sfērās, pie kam viņi savā darbalauciņā ieņem augstus amatus, jo lai gan šādi pirkstu īpašnieki nebaidās no riska un tic veiksmei, tomēr nekad neaizmirst parūpēties par sevi un savām interesēm.

Dažiem cilvēkiem zeltnesis ir nedaudz līks- uz vienu vai otru pusi. Ja tas noliecies uz vidējā pirksta pusi, var droši apgalvot, ka cilvēka tieksme pret radošām izpausmēm tiek nomākta ar pienākuma sajūtu par ģimeni un atbildības sajūtu pret darbu. Var pat teikt, ka tā ir sava veida ziedošanās. Šie cilvēki vienmēr cenšas pienācīgi izpildīt visu, ko ir uzņēmušies, reizēm pat nedomājot par savu personīgo laimi.

Zeltnesis garāks par rādītājpirkstu

Biežāk šāda pirkstu garuma attiecība novērojama vīriešiem. Cilvēki ar garu zeltnesi var lepoties ar panākumiem sportā, sevišķi skriešanā un futbolā.
Tie, kuriem zeltnesis ir garāks par rādītājpirkstu, ir spējīgāki dažādās zinātnēs, kas saistītas ar cipariem, piemēram, matemātikā un fizikā, mīlestība pret kurām tradicionāli tiek pieskaitīta vīrišķajai cilvēces pusei.

Vīrieši, kuriem zeltnesis ir garāks par rādītājpirkstu, biežāk pārkāpj satiksmes noteikumus, pārsniedz ātrumu, veicot bīstamas apdzīšanas neatļautās vietās (tas pats attiecas uz daiļo dzimumu- arī sievietes, kurām rādītājpirksts īsāks par zeltnesi, ir agresīvākas braucējas. Pie kam viņas slikti orientējas kartē un tikpat slikti parkojas).

Taču šādi vīrieši ir arī vīrišķīgāki, ar lielu vēlmi izrādīties citu priekšā, viņiem piemīt īpaša dabiska harizma, bet bieži vien pret mīlestību un attiecībām izturas nenopietni.

Rādītājpirksts garāks par zeltnesi

Šāda pirkstu garuma attiecība biežāk novērojama sievietēm un norāda uz spēju mācīties. Cilvēkiem ar izteikti garu rādītājpirkstu ir labāk attīstītas runas prasmes.
Sievietes, kurām rādītājpirksts garāks par zeltnesi, ir sievišķīgākas un vieglāk iegūstamas, arī pretimnākošākas. Īpaši kaislīgām dāmām šo abu pirkstu starpība var būt pat 3-4 mm. Viņas ir jautras un sabiedriskas, ātri gūst apmierinājumu seksā, taču nav uzticīgas un bieži vien kļūst par vieglas uzvedības sievietēm.

Laulībām vairāk būs piemērotas sievietes ar ne tik lielu pirkstu starpību, tās būs uzticīgākas. Savukārt, sievietes, kurām abi pirksti ir vienāda garuma, būs vēl uzticīgākas, taču ne tik kaislīgas. Tas pats attiecas uz vīriešiem, kam abi pirksti vienādā garumā. Vienvārdsakot, varat izvēlēties emociju gūzmu vai mierīgu dzīvi.

Pirkstu garums un seksuālā orientācija

Runājot par seksuālo orientāciju, kā norāda Kembridžas universitātes zinātnieki, novērots, ka civēki ar vienādu rādītājpirksta un zeltneša garumu (gan vīrieši, gan sievietes) vairumā gadījumu ir heteroseksuāli.

Savukārt, lesbietēm biežāk zeltnesisi ir izteikti garāks par rādītājpirkstu, kas norāda uz augstāku testosterona līmeni organismā, bet vīriešiem- homoseksuāļiem, tieši pretēji- rādītājpirksts biežāk bijis krietni īsāks par zeltnesi, respektīvi viņiem arī zemāks testosterona līmenis un augstāks estrogēna līmenis.

     [+] [-]

, 2013-12-05 00:51, pirms 10 gadiem
Dr. Zaržeckim ir ļoti gari zeltneši abām rokām. Garāki pat par vidējo pirkstu.