Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:327, Did:0, useCase: 3


Kamēr lēnie igauņi radīja skype, ātrais latvietis 6 gadus domāja atbildi uz jautājumu forumā

Kamēr lēnie igauņi radīja skype, ātrais latvietis 6 gadus domāja atbildi uz jautājumu forumā
Lēnais igauņu olimpiskais čempions slēpošanā Andruss Vērpalu. Ātrie latvieši arī reizēm aizslēpo līdz finišam...

Latviešiem ļoti patīk anekdotes par lēnajiem igauņiem. Tas nekas, ka pa lielam visos jautājumos viņi mums ir soli priekšā. Piedāvāju īsi vizuālu anekdoti par latvieša attapību, nejauši atrasta kādā interneta vietnē, kur forumā videolietu entuziasti jautā un atbild, iesaka un vērtē dažādus jaunumus.

Kāds video amatieris forumā uzdevis vienkārši jautājumu 2005. gadā. Un saņēma atbildi. Kāds zibenīgais latvietis viņam atbildēja... 2011. gadā un īstā latviešu stilā, tā arī nepasakot, kur!

  -1 [+] [-]

, 2011-10-21 09:31, pirms 12 gadiem
Diezgan liels sūd* šis ir, jo daudz viet tauta atopās, pat ne atopās, bet gan rodās iedir*t kādu sūdu, lai parasti dabūtu +1 postu, pat 6 - 7 gadus vecos topikos! Tā viņš ir bijis, ir un būs!

  +1 [+] [-]

, 2011-10-21 10:24, pirms 12 gadiem
Tā nu tas ir, Latvietis vienmēr atradīs par ko pasmieties, bet patiesībā tā arī ir, tā sauktie lēnie Igauņi ir izdarījuši vairāk nekā mēs ašie Latvieši. Arī tagad krīzes laikā Igaunijā ir daudz labāki apstākļi nekā LV, Igaunijas valdība atrod ārzemēs esošos tautiešus, pat tos, kas tur jau 20gadus un zvana, prasa, kas viņiem būtu jāizdara, lai viņi atgrieztos. A mums par aizbraukušajiem latviešiem tik zākā un saka, lai tik tinās tālāk utt. Domāju, ka daudzi lasīja to rakstu kur par to tika stāstīts, bet igauņi speciāli brauc uz visādām pasaules valstīm iegūt pieredzi, lai to pēc tam varētu izmantot savas valsts attīstībā. Nu kr4 kad latviets beigs skatīties citam uz pirkstiem un sāks beidzot kaut ko darīt, tad mums arī ies labi. Čakli jau mēs esam, bet ne tad, kad jāpalīdz ir pašam sev un citiem.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-21 10:31, pirms 12 gadiem
Ja jautājuma autoram atbilde vairs nav aktuāla, tad iespējams tomēr kādam citam, kurš šobrīd meklē tādu atbildi, tā noder.

     [+] [-]

, 2011-10-21 11:36, pirms 12 gadiem
2 pff - nodereet var tad, ja atbilde ir preciiza. shajaa gadiijumaa atbildi par taadu nenosaukt

     [+] [-]

, 2011-10-21 11:36, pirms 12 gadiem
Šitiem sūdu meklētājiem, iesaku paskatīties, ko latvieši ir izgudrojuši!
Kautvai vērts pieminēt ir Minox fotoparātus!
Rīgā ražotos mikrafonus izmanto pasaules megazvaigznes. Nevajag nolikt sevi, bet meklēt sevī pozetīvo.

Tiek kas ir kurmji, raks tāpat! Igaunis, latvietis vai lietuvietis.

     [+] [-]

, 2011-10-21 11:48, pirms 12 gadiem
Diemžēl cik tad latviešu vairs ir palicis Latvijā? Pamazāk grimstam atpakaļ PSRS, kad valdīja divvalodība - gan sarunā, gan uz ielām, gan medijos, gan veikalos... žēl, ka Latvija degresē Ja mums būtu kaut nedaudz vairāk patriotisma, motivācijas, cerības, ka valsts līmenī tiksim atbalstīti un valstij ir vēlme un degsme Latviju kā valsti izcelt saulītē (nevis varas vīriem tikai savas kabatas piebāzt), tad jau mēs arī varētu sasniegt daudz vairāk. Jebkurš, kas Latvijā kaut ko vēl ir sasniedzis (kaut tas pats JZ), teiks, ka sities kā caur nātrēm un iesākums bijis ļoti grūts, jo valsts nav vēlējusies atbalstīt. Igauņi manuprāt labprāt atvienotos nost no Baltijas valstīm un pievienotos Skandināvijas valstīm (oficiāli)...

     [+] [-]

, 2011-10-21 12:44, pirms 12 gadiem
Scout rakstīja: Šitiem sūdu meklētājiem, iesaku paskatīties, ko latvieši ir izgudrojuši!
Kautvai vērts pieminēt ir Minox fotoparātus!
Rīgā ražotos mikrafonus izmanto pasaules megazvaigznes. Nevajag nolikt sevi, bet meklēt sevī pozetīvo.

Tiek kas ir kurmji, raks tāpat! Igaunis, latvietis vai lietuvietis.
vēl viena latvieša īpašība- nespēja par sevi pasmaidīt

     [+] [-]

, 2011-10-21 12:47, pirms 12 gadiem
pievienojos skautam ...nav ko pašiem meklēt, kā sevi ap -*irst ....un jo -hans ir tāds kārtējais anonīmais gaudoņa ...