Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:327, Did:0, useCase: 3


Sensacionāli: pusotru gadu vecs mazulis pilnībā apguvis ģeogrāfiju

Redakcija
Redakcija

Anavam Džeikaram, kas dzīvo Ohaijo štatā Klīvlendā ir tikai pusotrs gadiņš Taču viņa ģeogrāfiskās zināšanas un atmiņa jau tagad rada skaudību, cieņu un apbrīnu. Zēns bez grūtībām un kļūdām var atrast un parādīt jebkuru valsti pasaules ģeogrāfijas kartē. Salīdzinājumam: daži bērni šajā vecumā tikai sāk apgūt un izrunāt pirmos vārdus.

Brīnumbērna māmiņa stāsta, ka brīnumainās spējas puisēnam pirmo reizi novērotas, kad ģimene gatavojušies pārcelties uz dzīvi no Deli (Indijā) uz ASV. viņi sākuši treniņus, apgūstot Eiropas pilsētas un zēns esot burtiski iesūcis sevī informāciju līdzīgi kā sūklis ūdeni.

Tuvākajā laikā apdāvinātā zēna vecāki domā noalgot repetitoru, lai uzsaktu mājas apmācības. Anavs uzsāks skolas gaitas krietni agrāk par saviem vienaudžiem. Kā paredz speciālisti, tad zināšanas viņam nāks viegli, bet cītīgā mācīšanās, par ko, savukārt, ir pārliecināti zēna vecāki, nodrošinās viņam spožu un veiksmīgu nākotni.