Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:327, Did:0, useCase: 3


Nedēļas nogales izklaide - atkailinātas meitenes nakts klubā

Brīvdienās tumsas pārņemtajās ielās sākas rosība. Mājas slieksni atstāj augstpapēžu apavos tērptas kājas, kuras parasti dodas tieši kāda nakts kluba virzienā, kur sagaida skaļa mūzika, kokteiļi un dejas līdz rītausmai.

Nakts klubus šobrīd ļoti iecienījuši tūristi no dažādām pasaules valstīm. Varbūt līdz viņu dzirdīgajām ausīm būs aizgājusi ziņa par to, cik bieži šeit var sastapt jaunas meitenes, kas ģērbušās knapos apģērba gabalos, labprāt dodas ārzemnieku apskāvienos uz deju grīdas. Vai tiešām šādai meitenei nav palicis ne mazums pašcieņas, lai kaut nedaudz piesegtu atkailinātās ķermeņa daļas un mēģinātu iepazīties, izmantojot citas savas vērtības? Vai varbūt tas ir visērtākais ierocis, kā savaldzināt vīrieti?
Rodas jautājums, kādēļ tieši ārzemnieki ir tik atraktīvi uz iepazīšanos ar Latvijas daiļavām? Vai vietējie jau būs pieraduši pie sievietēm, kuras nakts klubā ierodas kleitiņā, kas knapi apsedz viņas daiļumus, bet viņa nekautrējoties to uzrauj vēl augstāk tā, ka kleita nosedz tikai pusi dibena?
Nereti var novērot, kā meitene, kas tikko iepazinusies ar vīrieti, pat ļaujas publiskiem intīmiem glāstiem.

Iespējams, ka jaunietei tas ir lēts un ērts veids, kā baudīt bezmaksas dzērienus, bet tūristam- meitene, kuru mēģināt savaldzināt, izmaksājot tikai dažus kokteiļus, turklāt kāpēc gan neizmantot iespēju tik viegli ievilināt meiteni gultā.
Varbūt kādai tas ir naudas jautājums, kas nebūt nav spožs, un viņa meklē finansiālu atbalstu starp turīgiem vīriešiem vai tiešs naudas pelnīšanas veids, ko noslēpt daudz vieglāk vietā, kas nešķiet tik uzkrītoša apkārtējiem.

Varbūt kāda no šīm meitenēm uzskata, ka tā atradīs savu mūža īsto vīrieti, taču tā nav pasaka par Pelnrušķīti un satikto princi, kad viņi dzīvoja ilgi un laimīgi...
Atliek vien minēt, kas norisinās jaunas meitenes domās, kas izaicinoši ģērbusies vieglprātīgi kairina nepazīstamu vīriešu prātus, bet nebūs noslēpums, ka meitenes minimālais apģērbs vīriešiem liks uzskatīt, ka viņa ir viegli iegūstama un pamudināma uz vienas nakts sakariem un, ja vien tas nebūs viņas patiesais nolūks, tas neradīs vēlamo rezultātu.

     [+] [-]

, 2010-10-03 15:35, pirms 14 gadiem
Kāpēc nebraukt tūristiem pie mums, ja tik viegli dabū meieteni uz nakti. Nav pat īpāsi jātērējas, jo ir daiļavas, kas piekrīt pavadīt kopīgu nakti arī par izmaksātu alkoholu.

     [+] [-]

, 2010-10-03 20:02, pirms 14 gadiem
Latvija jau skaitās dažu valstu tūristiem kā sekstūrisma zeme

     [+] [-]

, 2010-11-25 00:54, pirms 13 gadiem
ir par ko padomāt