Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:326, Did:0, useCase: 3


Autostrādes un ceļi, uz kuriem spokojas un notiek dīvainas lietas

Autostrādes un ceļi, uz kuriem spokojas un notiek dīvainas lietas
M6 autostrāde Lielbritānijā

Jā, tik tiešām ir tādi ceļi, uz kuriem atrodoties, jābūt ļoti uzmanīgam. It sevišķi diennakts tumšajā laikā. Tieši tad notiek visas dīvainākās lietas- dīvainas skaņas, pēkšņi parādījušies un pazūdoši spokaini radījumi un pat bezgalvaini cilvēku ķermeņi, kas spēj cilvēkus pārbiedēt līdz nāvei.

M6

M6 ir garākais Lielbritānijas autostrāde, un tā tiek uzskatīts par spoku apsēstāko ceļu. Ceļš pastāv jau 2000 gadus, un to izmantojuši arī romiešu karavīri Anglijas okupācijas laikā. Diezgan bieži cilvēki teikuši, ka redzējuši tieši romiešu zaldātus ceļmalās vai šķērsojam brauktuvi. Diezgan daudz tikusi pieminēta arī kāda it kā jukusi sieviete, kas stopē mašīnas. Naktīs ceļš kļūst pavisam baiss. Daudzi braucēji stāstījuši par kādām spīdošām acīm ceļmalas krūmos. Tajā vietā arī pirms pāris gadiem notikusi briesmīga autoavārija.

Kellijas ceļš

Tas ir kāds mazs ceļš Ohajovillā, Pensilvānijas štatā, kuru ieskauj tumšs mežs. Šajā mazajā ceļa posmā notiek daudzas dīvainas un baismīgas lietas. Bieži dzirdamas neizskaidrojamas skaņas. Dzīvnieki, kas nonāk līdz šim apvidum, pēkšņi satrakojas, uzbrūkot citiem dzīvniekiem vai pat cilvēkiem. Šeit redzamas arī dīvainas gaismas. Visi ir pārliecināti, ka ar ceļu ir saistīts kaut kas ļauns jeb kāds liels ļaunums. Klīst baumas, ka tas viss saistīts ar kulta darbībām, kas reiz šajā meža apgabalā notikušas, iespējams arī ar kādu lāstu.

Būna apgabala ceļi

Būna, Ilionoisas štatā, ASV, ir briesmīga apkaime. Šajos ceļos notikušas gan slepkavības, gan pašnāvības, gan bērnu nolaupīšanas. Stāsti par nogalināto ģimeni un autobusu, kas nogāzies no tilta ir vieni no briesmīgākajiem. Runā, ka šeit dzīvojusi kāda ragana. Nav palikusi pat raganas māja, bet ir cilvēki, kas apgalvo, ka redzējuši viņu uz lauka stāvam. Daudzi ir redzējuši bērnus uz ceļa, roku nospiedumus uz mašīnām. Šeit dzirdamas dīvainas skaņas un radzamas neizskaidrojamas gaismas.

Stoksbridžas apvedceļš

Tas atrodas Anglijā. Par to ir daudzi spokaini nostāsti. Ir kāds stāsts par sargu, kurš monitoros vēroja kārtību uz ceļiem, kad pamanīja kādu bērnu grupiņu, kas spēlējās ceļmalā. Tas bija dīvaini tāpēc, ka bija jau vēla nakts un tāpēc, ka bērni bija ģērbušies ļoti veclaicīgi. Sargs devās pārbaudīt, bet nevienu neatrada, pie tam secināja, ka tur nav staigājis neviens jau vismaz vairākas dienas. Vēlāk kādu strādnieku grupu pārbiedēja bērnu dziedāšana, jo viņi zināja, ka tuvumā nav neviena bērna. Vēl viens stāsts, kad kāds cits sargs pamanīja uz tilta vīru, kas ģērbies kā mūks un domāja, ka tas taisās veikt pašnāvību, tāpēc izsauca policiju. Policija atbrauca un, piebraucot pie tilta, pēkšņi sejās iesitās ledains aukstums. Viss apkārtnē bija sastindzis un kluss. Viņi grasījās doties prom, bet pēkšņi pie viena no mašīnas logiem parādījās ķermenis bez galvas, rokām un kājām. Mašīnu nevarēja iedarbināt, kamēr ķermenis nepazuda.

A229

Arī kāds ceļš Anglijā. Daudzi šoferi redzējuši kādu sievieti baltā kleitā, kas ne no kurienes pēkšņi parādoties, tādējādi apdraudot šoferu dzīvības, jo tie automātiski mēģina nogriezties, lai izvairītos no katastrofas. Uzskata, ka tā ir Judīte Langhama, kuru 1965. gadā nogalināja savā kāzu dienā. Ir arī stāsti par kādu stopētāju, kurš vienmēr stāv pie kāda kroga. Viņš svešiniekiem stāsta par to, cik samaitāta un nepareiza šī pasaule ir kļuvusi un kā to labot. Un noteiktā punktā tas pazūd, lai atkal sāktu visu no gala.