Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:326, Did:0, useCase: 3


Cik reāls ir pasaules gals? Pasaules varenākie pareģi un viņu pareģojumi. 5. noslēguma daļa

Cik reāls ir pasaules gals? Pasaules varenākie pareģi un viņu pareģojumi. 5. noslēguma daļa
Šo foto uzņēmusi NASA. Šādu parādību dēvē par dieva aci.

Pēc seniem ticējumiem Omskas apgabalā vienā no slavenajiem pieciem- Šaitan, Liņova, Daņilova, Patajodnoje, Šcučje- ezeriem, noslēpts lielākais cilvēces dārgums- maģisks kristāls, kas var glābt cilvēci no iznīcības. Kā domā zinātnieki, tad nozīmīgais dārgums guļ apslēpts Šaitan ezerā, jo tieši šeit daudzi cilvēki naktīs redzējuši mistisku spīdēsānu. Ja ticēt pareģojumiem, tad 21.gadsimta sākumā noslēpumaino kristālu atradīs. Cilvēkos pamodīsies atmiņas par vareno pagātni un šīs zināšanas pārvērtīs visu pasauli. Cilvēce būs glābta.

Kam tic budisti?

Tālāk par visiem nakotnē spējuši ielūkoties Tibetas mūki. Tūkstošiem gadu viņi glabā pareģojumu par lielo karu, kas pēc pētnieku aprēķiniem sāksies 2250.gadā. Senie pieraksti, kas veikti uz lotosa lapām, stāsta par noslēpumainu valsti Šambalu- varenu skolotāju un izredzēto vietu, kur dzīvojuši tikai priesteru kastas cilvēki.

Kā vēsta senie raksti, reiz buda nodeva pirmajam Šambalas karalim slepenas zināšanas, pateicoties kurām visi valsts iedzīvotāji varēja pārcelties uz citu dimensiju. Šambala arī šobrīd atrodoties tur. Un uz Zemes ir vairākas ieejas šajā noslēpumainajā pasaulē. Taču mūsdienu pasaule atrodas tādā haosa stāvoklī, ka atrodoties fiziskajā ķermenī, ieeja tajā ir ļoti sarežģīta un praktiski neiespējama.

Pareģojums vēsta- pēdējo no Šambalas karaļiem gaida lielais karš, kuru uzsāks kāda globāla impērija. Uzbrukuma mērķis būs šambaliešu garīgo vērtību iekarošana. Iekarotāju impērija ar zinātnieku palīdzību atradīs portālu ieejai paralēlajā pasaulē. Iekarotāji, atšķirībā no Šambalas iedzīvotajiem, būs bruņoti ar pašiem modernākajiem ieročiem. Šambalas iedzīvotāji mēģinās atrisināt visu mierīgā ceļā, taču veltīgi.
Karš notiks vienlaicīgi vairākos Visuma līmeņos. Šambala uzvarēs, jo viņu karavīriem ir nepārspējams ierocis, ko izmantoja arī senās civilizācijas. Uz Zemes iestāsies miers, cilvēki dzīvos tūkstoš gadu un viņiem piemitīs pārdabiskas spējas. Trīs miljardi budistu tic šim pareģojumam.

Kā strādā gaišredzības mehānisms?

Zinātnieki vienmēr interesējušies par cilvēkiem, kam piemīt pārdabiskas spējas. Taču šīs spējas interesē arī tos, kam piemīt vara.

Mūsdienu medicīna vēl naiv aizaugusi līdz tādam līmenim, kurā telepāta un gaišrega fenomens būtu skaidrs un saprotams. Iespējams, ka cilvēks, kas būtu spējīgs šo noslēpumu atrisināt, vēl vispār nav piedzimis.

Tomēr šo to zinātnieki ir atklājuši un kaut nedaudz pietuvojušies gaišredzības mehānisma atminējumam.

Cilvēka smadzenes strādā noteiktās frekvencēs, tādējādi notiek informācijas uztvere pa pieciem dažādiem mums zināmajiem uztveres kanāliem. Taču pastāv arī sestais kanāls, kuru izmanto tikai retais cilvēks- gaišreģis. Daži pētnieki to gan sauc nevis par gaišredzību, bet informācijas ieguvi jaunā veidā. Ja gaišredzību varētu tulkot kā redzi bez acu palīdzības, tad to var dēvēt par informācijas atšifrēšanu vizuālā režīmā. Tas nozīmē, ka cilvēks saņem informāciju pa kaut kādu jaunu kanālu. Pieeju jaunajam, sestajam informācijas kanālam var iegūt nedaudz paaugstinot smadzeņu darbības frekvenci. Tad pareģis ieiet transa jeb pārveidotā apziņas stāvoklī un redz Zemes informatīvajā laukā visus pagātnes un nākotnes notikumus. Saņemot informāciju pa šo sesto kanālu, to var atšifrēt jebkurā mums zināmā režīmā, piemēram, video režīmā, tad parādīsies bildītes, savukārt, ja informāciju saņem klausīšanās režīmā, būs tikai balss, pie kam balsi var izvēlēties, kāda vien patīk.

Neticami, bet izrādās, ka gaišreģa spējas var uztrenēt un attīstīt jebkurš no mums. Cilvēka noskaņošana uz spēju uztvert kosmosa informāciju notiek dažādos veidos, taču tās būtība ir viena- ieiešana citā apziņas līmenī un smadzeņu darbības pārprogrammēšana. Interesanti, bet cilvēks, kas sevī attīstījis pārdabiskas spējas, mainās uz visiem laikiem kā personība. Pieeja informācijas ieguvei no augšas padara cilvēku daudz mierīgāku, nosvērtāku, pacietīgāku, garīgāku un labsirdīgāku. Cilvēks kļūst iekšēji spēcīgāks un labāks. Patiesībā mainās viņa pasaules uztvere.

2015.gads- kas mūs sagaida?

Visi gaišreģi savos pareģojumos tā vai citādi min 2015 gadu. Visi viņi ir vienisprātis: mūsu planētu gaida lielas pārmaiņas, atšķirība viņu pareģojumos ir tikai zaudējumu līmenī, ko sajutīs cilvēce.
Izredzētie, kam ir piekļuve zināšanām par nākotni, paredz drīzu tiesas dienas atnākšanu, kur mūsu planēta veiks hiperpāreju ceturtajā dimenijā. No šejienes startēs jauns evolūcijas posms, kurš pēc praviešu domām, sāksies ar cilvēces attīrīšanu no tiem, kas nevēlas garīgi augt.

Nezinu, vai vajag akli ticēt tam, ko sola pareģi un tomēr- brīdināts nozīmē- sagatavots. Lai gan- ja tiešām mūs gaida pareģu solītais, diez vai tam var sagatvoties.

Nobeidzot šo tēmu, es paskatos pa logu un redzu, ka visapkārt noris ierastā dzīve- cilvēki steidzas savās darīšanās, satiekas, smejas, raud, vārdu sakot,- dzīvo...

Dod Dievs, lai tā tas arī paliktu!

Nobeigums