Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:326, Did:0, useCase: 3


Cik reāls ir pasaules gals? Pasaules varenākie pareģi un viņu pareģojumi. 1.daļa

Varenais viduslaiku pareģis Nostradamuss un bulgāru gaišreģe Vanga, amerikāņu ārsts Edgars Keisijs un leģendārais Volfs Mesings... Kā viņiem visiem izdevās paredzēt nākotnes notikumus vairākas desmitgades, bet brīžiem pat gadsimtus uz priekšu? Taču ne tikai tā saucamajiem gaišreģiem paticis nodarboties ar nākotnes paredzēšanu; to, kas mūs sagaida, cenšas noskaidrot arī zinātnieki.

Jauna krīze ASV, šausminošas kataklizmas Eiropā, pretvēža līdzekļu izgudrošana- šos notikumus dažādos laikos, dažādās vietās un dažādās valodās paredzēja paši zināmākie pasaules gaišreģi. Un viss pareģotais, par ko šobrīd satraucamies, notiks 2013.gadā. Bībelē šai sakarā teikts "ne visi mēs mirsim, ne visi mēs mainīsimies".

Varenie gaišreģi atstājuši mums mantojumā baisus pareģojumus tādus kā trešais pasaules karš, tikšanās ar citplanētiešiem, Zemes koloniju būvniecība kosmosā un visa dzīvā bojāeja uz mūsu planētas. Vai visiem šiem pareģojumiem ir lemts piepildīties?

Katru gadu pavasara ekvinokcijas laikā Saule nostājas tajā debesu apgabalā, kur atrodas viens no 12 zodiaka zvaigznājiem. Šis Saules uzlekšanas punkts pakāpeniski novirzās. Tāpat kā pulksteņa rādītājs, mūsu planēta apskrien neredzamu debesu ciparnīcu, kurā ciparu vietā ir 12 zodiaka zīmes. Attālums starp katru no zvaigznājiem ir 2160 zemes gadi. Cilvēkiem šī kustība paliek praktiski neredzama, taču tieši pāŗeja no vienas zodiaka zīmes uz citu nozīmē ēru maiņu civilizācijas attīstībā. Tieši tas šobrīd noetiek ar mūsu planētu- no Zivju ēras mēs pārejam Ūdensvīra ērā. 2013. gadā mēs galīgi ieejam Ūdensvīra ērā. Pats pārejas periods ilgst 72 gadus un sākās tas1930. gadā.

Ko nozīmē pāreja jaunā ērā? Un kā šī pāreja ietekmēs planētu un cilvēkus, kas uz tās dzīvo?

Pēc dažu pētnieku domām, ēru maiņa nesīs sev līdzi globālas izmaiņas sabiedrībā- Ūdensvīra enerģija dos grūdienu elektronisko tehnoloģiju attīstībai, zinātniskajam izrāvienam, kā arī veicinās tiekšanos pēc garīguma. Tas, atšķirībā no Zivju ēras, kas bija kara, baiļu, cietsirdības, šausmu un citu negāciju ēra, un kuru cilvēce nupat atstājusi sev aiz muguras.

Kā cilvēces nākotni redzēja gaišreģi un kā viņi vispār to varēja saredzēt?

Zinātnieki, kas nodarbojas ar šī fenomena pētniecību, atzīst, ka mūs vada kāds augstāks spēks. Daži to dēvē par Dievu, citi par Visuma saprātu utt. Šis augstākais saprāts izstrādā Visuma (kosmosa) pastāvēšanas un attīstības modeli miljoniem gadu uz priekšu. Tas pats spēks vada arī cilvēci.

Varenākais viduslaku pareģis Mišels Nostradamuss savulaik pareģoja cilvēcei neticami lielu nelaimju skaitu, taču visi viņa teksti bija tik viltīgi šifrēti, kas vairāku gadsimtu garumā zinātnieki veltīgi centas izskaitļot, kad un kur notiks solītās likstas. Tomēr, kā apgalvo zinātnieki, nesen šie teksti tikuši atšifrēti. Tas izdevies Krievijas profesoram Aleksandram Lazarevam.
Savu pētniecisko darbu viņš sācis no Bībeles, kurā pamanījis, ka visi šai pasaulei nolemtie pareģojumi iekļaujas noteiktā sistēmā. Citiem vārdiem sakot, Bībele arī ir tā pati iepriekš pieminētā "Dzīvības programma", ko augstākie spēki noteikuši cilvēcei. Ja sekot šīm norādēm, tad saprotam, kas šobrīd notiek mūsu planētas rekonstrukcija, kas ir sākusies jau 20.gadsimtā un beigsies tikai 22. gadsimtā. Respektīvi- ģeofiziska rekonstrukcija, jeb citiem vārdiem sakot, klimata maiņa.

Kad profesors Lazarevs salīdzināja Nostradamusa tekstus ar Bībelē rakstīto, viņš pamanīja, ka daudzas frāzes abos tekstos zināmā mērā sakrīt. Paradoksāli, bet Nostradamuss, kas dzīvoja 16.gadsimtā, savā darbā izmantoja augstākās matemātikas paņēmienus, atomfizikas un zemes dzīļu zināšanas. Taču no kurienes pareģis varēja iegūt šādas zināšanas? Pētnieki uzskata, ka tās viņš saņēmis no kāda augstāka spēka, tāpat kā pareģojumus, ko pierakstījis. Un arī aizšifrējis tāpēc, ka tā likuši augstākie spēki. Pie tam tik labi to izdarījis, lai gaidāmās kataklizmas atklātos ne ātrāk, kā īsi pirms to notikšanas.

"Viss sāksies no globālās sasilšanas: pamodīsies vulkāni, kas snauduši simtiem gdu... Radīsies cunami, taifūni, viesuļvētras, zemestrīces... un zemes garoza pārvietosies. Pie kam notiks tas pretrunā ar klasiskās ģeofizikas likumiem. Nevis lēni un pamazām (pa milimetram vairākos simtos gadu), bet gandrīz zibenīgi..."

Ar ko tas viss draud cilvēcei? Vai tiešām mums lemts iet bojā veselā virknē dabas kataklizmu?

Turpinājums sekos

     [+] [-]

, 2015-01-15 18:23, pirms 9 gadiem
To galu pārāk bieži gan sludinājuši, gan gaidījuši. Arī kataklizmas bijušas un būs, tādi ir dabas likumi.Kosmiska mēroga scenāriji tāpat mainās- viss evolucionē.