Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:326, Did:0, useCase: 3


Noslēpumainās pazemes pilsētas un civilizācijas, par kurām pat nenojaušam. 2.daļa

Noslēpumainā pazemes valstība ir kā magnēts. Tā pievelk piedzīvojumu meklētājus un pirmatklājējus. Taču visi mēģinājumi piekļūt svešiem noslēpumiem ir nāvējoši bīstami. No tumsas valstības nav atpakaļceļa. Cilvēki bez pēdām pazūd pazemes labirintos, bet tie, kuri mācējuši no turienes izkļūt, ir pārliecināti- pazemes kaimiņi cilvēkus uzskata par saviem vergiem un izmanto tos enerģijas iegūšanai savām vajadzībām.

Pētnieki apgalvo- anomālās pazemes zonas ir portāli ieejai paralēlajā pasaulē. Kā tie darbojas, zināms tikai to radītājiem. Cilvēkiem durvis uz pazemes valstību ir nāvīgi bīstamas.

Mēs esam iemācījušies atrast ģeopatogēnās zonas, taču nevaram izskaidrot to darbības principus.

Ģeopatogēnās zonas

Viena no baisākajām ģeopatogēnajām zonām atrodas Sanktpēterburgā un tā ir apvedkanāla krastmala, kas pilsētas iedzīvotājiem pazīstama kā pašnāvnieku krastmala. Šī vieta no seniem laikiem tiek uzskatīta par nolādētu. Tieši šeit tika atrastas un izraktas granīta plāksnes, uz kurām bija attēloti dīvaini simboli. Zem šīm plāksnēm atrada cilvēka kaulus. Kad uz plāksnēm atrastos simbolus iztulkoja, izrādījās, ka šajā vietā ar dažādu maģisku rituālu palīdzību apglabāts kāds varens burvis.
Pētnieki ir pārliecināti- šī kapa vieta nebija izvēlēta nejauši. Šeit atrodas spēcīga ģeopatogēnā zona, kādā pēc sena rituāla pazemē jāieslēdzo burvis. Kad zinātnieki atvēra kapu, viņi noņēma mistisko zīmogu, kas pasargāja cilvēkus no šīs vietas maģiskās ietekmes. Tūlīt pēc tam sākās vesesla virkne pašnāvību. Daži no izglābtajiem apgalvoja, ka viņi tika iegrūsti upē, kaut gan blakus nebija neviena cita cilvēka. Citi teica, ka viņiem galvā skanējusi balss, kas pavēlējusi lēkt upē, pie kam balss bijusi tāda, kurai nevarējis nepaklausīt.

Kas patiesībā notoiek pašnāvnieku krastmalā? Un kam pieder noslēpumainās balsis, kas cilvēkiem liek doties nāvē? atbildes uz šo jautājumu nav.

Zinātnieki apgalvo, ka Sanktpēterburgā šādu un līdzīgu anomālo zonu ir vairāk nekā vajadzīgs. Piemēram, pilsētā ir kāda māja, kurā pirmā stāva iedzīvotāji slimo ar kādu noslēpumainu eksotisku alerģiju. Nekur citur pasaulē tāda nav novērota.

Kur atrodas anomālās zonas, kā tās darbojas un ar kādu spēku ir apveltītas, to īsti nezina neviens. Taču, piemēram, zināms, ka briesmīgākie ceļu satiksmes negadījumi notiek vietās, kur automaģistrāles uzbūvētas virs zemes garozas lūzumiem. Šādās vietās auto pēkšņi kļūst nevadāmi un vairs neklausa pat pieredzējušus šoferus. Šādas trases sauc par nāves ceļiem. Nāves ceļi ir katrā kontinentā un katrā valstī un katru gadu tie paņem tūkstošiem dzīvību, taču avāriju cēloņus šajās vietās nevar izskaidrot ne ceļu satiksmes negadījuma dalībnieki, ne aculiecinieki, ne tiesībsargājošo iestāžu darbinieki.

Viens no šādiem Nāves ceļiem atrodas Krievijas galvaspilsētā Maskavā un tas ir Leforta tunelis. Daudzi vietējie šoferi cenšas pēc iespējas retāk izmantot šo ceļu un dēvē to par nāves tuneli,- katru dienu praktiski vienā un tajā pašā vietā šeit notiek neizskaidrojamas avārijas. Avārijās iekļuvušie autovadītāji skaidro, ka viņiem uz brīdi zūd atmiņa. Atjēdzas visi jau pēc notikušā ceļu satiksmes negadījuma.

Kas tad patiesībā notiek šajā nolādētājā tunelī? Biolokācijas speciālists Aleksandrs Rusinovs apgalvo, ka cilvēcisko faktoru šeit nevar vainot. Anomāliju iemesls slēpjas zemes garozas lūzumā. Eksperti tādas vietas sauc par ģeopatogēnajām zonām. Un tieši šāda zona ir nelaimīgajā Leforta tunelī. Pēc Aleksandra Rusinova domām- uz šoferiem šeit iedarbojas mistiski spēki, kuriem cilvēkam praktiski nav iepsējams pretoties. Eksperti apgalvo, ka tas viss notiek tikai tāpēc, ka pazemes iedzīvotājiem nepieciešama mūsu enerģija. Pie kam vieniem viņi atņem dzīvību, bet citiem- dāvina to. Daži apgalvo, ka pazemes iedzīvotāji pat kontaktējas ar cilvēkiem, taču tas notiek vienpusēji un tikai pašu interesēs.

Pētnieki pilnīgā nopietnībā apgalvo, ka noslēpumainā civilizācija izmanto cilvēci kā rsusrsus enerģijas iegūšanai. No mums burtiksi izsūc dzīvības spēkus. Magi, zintnieki, ekstrasensi- cilvēkus, kam piemīt pārdabiskas spējas, dēvē dažādi. Taču tos visus apvieno fakts, ka viņi var stāties sakaros ar paralēlo pasauļu iemītniekiem.

Kā gan parastiem cilvēkiem parādas šīs pārdabiskās spējas? Un kāpēc ieeja paralēlajā pasaulē atļauta tikai izredzētajiem?
Tam ir grūti noticēt, taču ar starpnieku palīdzību pazemes iedzīvotāji ietekmē visas cilvēces apziņu. Izstrādājot savu pasaules pārņemšanas plānu, pazemes iedzīvotāji izmanto Saules un cilvēku enerģiju caur saviem zemes aģentiem. Šie aģenti ir zintnieki un ekstrasensi. Zem labvēlīgo nodomu maskas viņi paņem cilvēku enerģiju un nodod to saviem saimniekeim- pazemes iemītniekiem.

Zinātnieki uzskata, ka ne bez pazemes iedzīvotāju dalības tapis arī Lielais hadronu pretkūļu paātrinātājs jeb Lielais hadronu kolaiders. Tas varētu izklausīties kā ne ar ko nepamatota fantāzija, ja ne viens "bet". Pats jaudīgākais cilvēces pastāvēšanas vēsturē elementārdaļiņu paātrinātājs atrodas uz Šveices un Francijas robežas. Lielā hadronu kolaidera 27 kilometru lielajā darbības radiusā notiek process, kura laikā zinātnieki cenšas radīt sadursmes starp protonu kūlīšiem, kas pātrināti līdz gaismas ātrumam. Tiek uzskatīts, kas šis eksperiments palīdzēs saņemt jaunu informāciju par daļiņām un spēkiem, kas darbojas kosmosā, kā arī radīt nosacījumus, kādi bija uzreiz pēc lielā sprādziena, kura rezultātā radās mūsu pasaule.

Kā cer fiziķi, ierīce, kuras radīšanai tika patērēti 14 gadi un 8 miljardi dolāru, sniegs ticamu liecību par mūsu pasaules rašanos. Tomēr daļa zinātnieku ir pārliecināti, ka šī ierīce spējīga likvidēt visu dzīvo uz Zemes.

Vai Lielais hadronu kolaiders sniegs pieeju galvenajam cilvēces noslēpumam- pasaules radīšanai-, nav zināms, taču unikālā atklājuma negatīvās sekas pilnā apmērā jūtamas jau tagad. 2009.gadā amerikāņi Luiss Sančo un Voltērs Vāgners griezās Federālajā tiesā ar prasību apturēt Lielā hadronu kolaidera darbību, lai izbēgtu no cilvēces pastāvēšanai bīstamu objektu rašanās. 2012.gadā cilvēku skaits, kas šaubījās par kolaidera nekaitīgumu, jau bija krietni pieaudzis. Un tā nav nejaušība: Vulkāna Eija-fjadla-jökud izvirdums, 2010. gada anomāli karstā vasara, spēcīgie uzliesmojumi uz Saules virsmas, nemotivētā cilvēku agresija- valda uzskats, ka tas ir tikai neliels kolaidera darbības seku saraksts.

Daļiņu sadursmei Lielajā hadronu kolaiderī jārada enerģija, kuru nav iespējams iedomāties. Atombumbas sprādziens salīdzinājumā ar to ir tikai vienkārša plaukšķene. Zinātnieki pierādījuši, ka kolaidera darbība jau novedusi pie ģeopatogēno zonu skaita palielināšanās uz Zemes. Pagaidām tie ir tikai pieņēmumi, taču kolaidera darbības palaišana pilnā apjomā, iespējams, varētu kļūt par cilvēces bojāeju.

Seno hiperborejiešu noslēpumainais rituāls

Viena no senākajām leģendām vēsta, ka hiperborejieši sadalījās divos klanos: vieni uz visiem laikiem devās pazemē pielūgt tumsas valstību, otri- deva priekšroku Saules enerģijai. Kā vēsta leģenda- Saules piekritēji nelaidīs virszemē tumsas piekritējus un vienmēr aizstāvēs cilvēci. Daži uzskatīta, ka tikai pateicoties viņiem, vēl joprojām pastāv mūsu civilizācija.
Tas skan neticami, taču mūsdienās atrodas arvien vairāk pierādījumu tam, ka senā leģenda balstīta uz patiesiem faktiem. Vēl vairāk- tajā aprakstītā neredzamā opozīcija turpinās arī mūsdienās.






Meksikas pilsēta Tula, kas slavena ar savu "Rīta zvaigznes" piramīdu ir vieta, kuras noslēpumu zinātnieki cenšas atklāt jau gadsimtiem ilgi. Uz piramīdas platformas atrodas unikāla milzīgu akmens kareivju grupa. Tie ir atlanti. Pēc ticējuma senāk tie balstījuši dievnama jumtu. Katra skulptūra sver apmēram 8 tonnas. Ja ticēt leģendai, dievnamu cēluši zudušās tolteku civilizācijas pārstāvji. Šodien viņus dēvētu par Saules piekritējiem. Acīmredzot, viņi pārvaldījuši kādu mistisku tehnoloģiju, kas tad arī palīdzējusi uzcelt šīs milzīgās skulptūras.

Viens no galvenajiem Dieviem, kuru pielūdza gan tolteki gan maiji, ir Kecalkoatls, kas tulkojumā nozīmē spalvām greznotais pūķis. Tieši viņš esot palīdzējis senajām civilizācijām radīt skulptūras- atlantus. Labajā rokā atlanti tura priekšmetu, kas līdzīgs pistolei un atgādina fantastikas filmu blasterus. Vai tiešām citplanētiešu karotāji arī šodien sargā cilveci no pazemes iedzīvotāju iebrukuma?
Starp citu, arī pati piramīda, kuras augšpusē novietoti atlanti, atgādina starpgalaktiku kosmisko kuģi; ne velti šos kareivjus dēvē par kosmiskajiem ceļotājiem laikā.

Ja ticēt senajām leģendām, noslēpumainās Saules piekritēju zināšanas ir koncentrētas Tibetā. Un kāpēc gan ne? Daudzām tibetas virsotnēm joprojām nav atļauta pieeja lielākajai daļai cilvēku. Tas tāpēc, ka spēks, kas koncentrēts noteiktās vietās, nav loģiski izskaidrojams. Valda uzskats, ka tieši tas neļauj tumsas spēkiem izlauzties virspusē.

Turpinājums sekos

Ieskaties! Tas ir interesanti!

Tālajos, sniegotajos kalnos netālu no Tibetas atrodas vieta, kuru ilgu laiku uzskatīja tikai par mītu – tā dēvētā Šambala jeb Šangri La. Tās iedzīvotāji jau izsenis glabā īpašas ezoteriskas zināšanas, kas var būtiski ietekmēt visu cilvēci.

Apgādā Zvaigzne ABC izdotajā grāmatā "Šambalas noslēpums" Džeimss Redfīlds, starptautiskā bestsellera Selestīnas pravietojumi autors aizved ceļojumā uz šo noslēpumaino vietu. Tur atklājas pārsteidzošā patiesība par cilvēka lūgšanu enerģiju – mūsu neizkopto spēju veicināt sinhronitāti un ietekmēt nākotnes notikumus.

Šis pārsteidzošais garīgais piedzīvojums mainīs jūsu pasaules skatījumu un rosinās pārvērst savas domas un vēlmes par dinamisku spēku, kas ļaus uzlabot ne tikai savu un līdzcilvēku dzīvi, bet arī aktīvi piedalīties pasaules pārveidošanā.

     [+] [-]

, 2013-03-06 00:10, pirms 11 gadiem
Paldies autoram, ļoti aizraujoši !
Gaidu 3. daļu

     [+] [-]

, 2014-09-18 20:27, pirms 10 gadiem
Happy to see you here!