Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:58, Did:0, useCase: 3


Ir tikai 4 lietas, pēc kā ilgojas sievietes

Ir tikai 4 lietas, pēc kā ilgojas sievietes
Ceļojums ir katras sievietes sapnis

Skotu zinātnieki veikuši pētījumu par to, kas tad ir tās lietas par kurām sapņo, pēc kā ilgojas un par ko pastāvīgi domā sievietes. Kā izrādās, tad pēc zinātnieku domām, to nemaz nav tik daudz. Lielākai daļai sieviešu pietrūkst tikai 4 lietas.

Aptaujājot 7 miljonus strādājošu sieviešu Eiropā, izpētīts, ka saraksta 1. vietā ir nekas cits kā šokolāde. Kā pierādījies pētījuma laikā, tad vairāk kā 30% aptaujāto sieviešu dienas ritumā ilgojas pēc kāda gardās saldās šokolādes kāruma.

Otrajā vietā ierindojies sekss. Jā, jā - 20% aptaujāto strādājošo Eiropas sieviešu atzinušās, ka dienas gaitā vismaz reizi ienākusi prātā doma par seksu.

Trešajā vietā šajā aptaujā sievietes izvirzījušas atvaļinājuma plānus. Gandrīz katra desmitā no respondentēm atzinusies, ka sapņo par kvalitatīvu atvaļinājumu, kuru pavadītu kādā jaukā kūrortā jebkurā pasaules malā.

Un, lai cik dīvaini neliktos, bet pirkumi, šopings un jaunu lietu iegāde sieviešuprāt ierindojusies tikai ceturtajā vietā. Jā, izrādās, ka šo vēlēšanos izteikušas tikai 6% sieviešu.

Ja runājam par tādu pašu pētījumu, kas veikts vīriešu auditorijā, tad interesanti, ka 1. vietā izvirzījās sekss, par ko sapņo vairāk kā 60% vīriešu. Bet par šokolādes kārumiem domā tikai 11% stiprā dzimuma pārstāvju.