Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:58, Did:0, useCase: 3


Pasaules dīvainākie pāri

Pasaules dīvainākie pāri
Ērika la Tour Eiffel

Interesanti, bet reāli fakti par to, ko tikai cilvēki nedara, lai nejustos vientuļi. Šie tiešām ir dīvaini pāri. Novēlu, lai ar Jums tā nekad nenotiktu.

1.

Ērika la Tour Eiffel ir 37 gadus veca bijusī militāriste., kas dzīvo Sanfrancisko. Viņa iemīlas nevis cilvēkos, bet gan priekšmetos un dažādos objektos. Ērikas pirmā mīlestība bijis loks Lenss, kas viņai palīdzēja kļūt par labu loka šāvēju. Sieviete apgalvo, ka viņai ir arī jūtas pret Berlīnes mūri,ar kuru tai esot bijušas pat fiziskas attiecības. Ērikas skapī glabājas Berlīnes mūra gabals. Tomēr viņas mūža mīlestība ir Eifeļa tornis, kam par godu viņa pat nomainījusi savu uzvārdu. Laulību ceremonija, kurā Ērika tika salaulāta ar Eifeļa torni, notikusi tuvāko draugu lokā.

2.

Eija Rita Berliner – Mauere 1979. gadā apprecējās ar Berlīnes mūri. Viņa pati apgalvo, ka tajā iemīlējusies jau 7 gadu vecumā, kas esot bijusi mīlestība no pirmā acu uzmetiena. Slaveno mūri meitene esot redzējusi televīzijā. Kopš tā laika viņa krājusi fotogrāfijas, uzlīmes un visu pārējo, kur bija attēlots varenais mūris, kā arī naudu, lai kādu dienu savu mīļoto apciemotu. Beidzot viņi vienoja savus mūžus kopā daudzu viesu klātbūtnē. Mūra sieva ir jaunava, bet viņa par to nebēdā, jo tagad ir laimīga kopā ar savu mūža mīlestību- Berlīnes mūri.

3.

Kāds japāņu vīrietis iepazina savu mīļoto virtuālo randiņu spēlē. Viņš iemīlējās spēles personāžā vārdā Nene Anegasaki, kas tagad oficiāli jau ir viņa sieva . Kāzas notika Guamā, kur precēt iedomātus tēlus un objektus var legāli. Kāzu viesiem tika rādītas laimīgā jaunā pāra bildes, kas bija veidotas ar Photoshop palīdzību.

4.

Eimija Volfa ir 32 gadus veca amerikāniete, kas apgalvo, ka viņai ir bijušas attiecības gan ar kosmosa kuģu modeļiem, gan Dvīņu torņiem, gan baznīcas ērģelēm. Šobrīd Eimijai esot nopietnas attiecības ar amerikāņu kalniņu kādā atrakciju parkā. Šo atrakciju sauc „1001 nakts”. Desmit gadu laikā viņiem ir bijuši 3000 kopīgu braucienu. "Pāris" šobrīd jau plānojot kāzas. Eimija savu uzvārdu plāno mainīt uz Vēberi, jo tā sauc šīs atrakcijas veidotāju. Topošā sieva guļ ar sava mīļotā foto un neesot greizsirdīga, ka ar to brauc tik daudzi cilvēki.

5.

39 gadus vecais ķīnietis Liu Ye apprecēja pats sevi. Uz kāzu ceremoniju sanākuši bija vairāk kā simts viesi. Liu Ye līgava bija viņa paša pilnizmēra foto sarkanā kleitā. Vīrietisi pilnībā noliedz, ka būtu gejs, bet atzīst, ka iespējams ir mazliet narcistisks.

     [+] [-]

, 2010-08-05 22:18, pirms 14 gadiem
Šķiet, ka šiem cilvēkiem nav kaut kas kārtībā ar psihi.

     [+] [-]

, 2010-08-05 22:29, pirms 14 gadiem
ārprāts

     [+] [-]

, 2010-08-10 01:17, pirms 14 gadiem
nojūgušies, viņiem laiks pei psihiatra