Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:58, Did:0, useCase: 3


Apalītes vīriešus saista vairāk

Ko tik tie zinātnieki nepēta. Izrādās, ka lai arī mūsdienu modes tendences pieprasa no sievietēm milzu upurus – diētas, trenažieru zāles, fitnesa treniņus, galu galā pat ķirurģisku iejaukšanos. Tas viss, lai tikai tiktu pie vispār atzītā skaistuma etalona – tievuma. Izrādās daudziem vīriešiem tas tomēr nav galvenais nosacījums.

Zinātniski ir pierādīts, ka apalītes daudz vairāk vīriešu kārtas pārstāvjiem šķiet seksuāli pievilcīgākas nekā modeles tipa sievietes.

Aptaujājot 7000 sieviešu atklājās, ka 92% no tām sievietēm, kas nemērdē sevi badā un nenomoka sevi trenažieru zālēs, lai tikai notievētu, ir daudz spilgtāka dzimumdzīve nekā slaidajām. Savukārt tām dzimumdzīve kā tāda ir 87% gadījumu.

Runa ir par aptauju, kuru veica Havaju salu universitātē, lūdzot atklāt sievietēm savas dzimumdzīves noslēpumus. Aptaujai piekrita sievietes vecumā no 15 līdz 44 gadiem. Izrādījās, ka senākie apgalvojumi, ka apaļīgo sieviešu libido ir mazāk aktīvs par slaido sieviešu libido, ir aplami.

Pētījumā tika ņemti vērā daudzi aspekti; rase, dzīvesvieta, vecums, seksa biežums. Dr. Bliss Kineširo preses konferencē atzinās, ka pētījuma rezultāti bija pārsteidzoši arī viņam. Zinātnieki tā arī nespēja izskaidrot, kā liekais svars ietekmē seksualitāti.

Katrā ziņā no tā, cik sver sieviete nav atkarīga viņas seksuālā konstitūcija. Drīzāk seksualitātes pakāpi nosaka iedzimtība. Tiesa, mediķi brīdina, ka nevienam un nekad nevajadzētu aizmirst sekot līdzi savam veselības stāvoklim.

princese.lv