Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:309, Did:0, useCase: 3


Idejas mājokļa rotāšanai ar gaismas virtenēm

Redakcija
Redakcija

Gaismas virtenes ir lielisks veids, kā izrotāt jebkuru telpu un teritoriju. Ziemassvētku virtenes iespējams izmantot gan iekštelpās, gan ārpus tām, dažādās vietās. Kā arī, iespējams iegādāties dažādas gaismas virtenes - dažādas krāsas, garums, spuldzīšu veids, iespējamie režīmi un daudz, kas cits. Ar Zeimassvētku virtenēm iespējams radīt burvīgu pasaku mājās un pagalmā un radīt svētku sajūtu gan sev, gan kaimiņiem.

Kā es varu izmantot Ziemassvētku gaismas virtenes mājas rotāšanai?

Ir patiešām daudz viedu, kā izmantot gaismas virtenes, lai gatavotos svētku sezonai. Apskatīsim izplatītākos veidus, kā arī dažās lieliskas idejas, ko izmēģināt mājas dekorēšanā.

Gaismas virteņu izmantošana Eglītē

Eglīte ir viens no svarīgākajiem dekoriem, kas nereti ir svētku centrā. Gaismas virtenes ir tradicionāls un plaši izmantots rotāšanas veids. Pieskaņojiet virtenes pie eglītes rotājumiem, izvēlieties dažadu formu lampiņas un izveidojiet patiešām gaumīgu eglīti.

Kāpņu margas un druvju ailes
Noteikti nedrīkst aizmirst kāpņu margas un durvu ailes. Bieži vien kāpņu margas un durvju ailes tiek aizmirstas, tomēr, tās var pilnībā pārvērst mājokli. Vienkāršākais veids, kā izrotāt durvju vai logu ailes ir, izmantojot lampiņu virtenes, jo tās ir vienkārši piestiprināt un ap kāpņuu margām Ziemassvētku virtenes ir pavisam vienkārši aptīt.

Dekorējiet arī pagalmu

Lai gan ziemas sezonā mēs noteikti nepavadām daudz laika ārā (it īpaši ja dzīvojat vietā, kur temperatūra noslīdz patiešām zemu un sniegs ir ierasta parādība), bet, pagalma dekorēšana radīt prieku ne tikai jums, bet arī kaimiņiem. Vienkāršākais veids, kā izdekorēt māju un pagalmu - lampiņu virtenes piestiprināšana pie mājas jumta malas, ap durvīm un logiem. Gaismas virtenes var izmantot arī kokos, it īpaši ja pagalmā jums ir dekoratīvie vai augļu koki.

Radiet svinīgu atmosfēru

Neatkarīgi no izvēlētās vietas, ar gaismas virtenēm svētku sezonā iespējams radīt svinīgu un romantisku noskaņu. Rotājiet telpas, eglīti un pagalmu - radiet svētku noskaņu un gaismu šajā tumšajā gada laikā.