Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:384, Did:0, useCase: 3


Aicina uz Diānas Zandes lekciju: būtiskākie pieturas punkti bērna attīstībā

Redakcija
Redakcija

Tieši pirmajos dzīves gados bērna attīstība notiek visstraujāk. Tas ir intensīvu pārmaiņu pilns laiks, kad mazulim augot, mainās ne tikai uzvedība, bet arī viņa apģērba izmērs, tādēļ ir nepieciešams apzināt un izprast bērna vajadzības. Kādas tieši pārmaiņas notiek bērna pirmajos dzīves gados un, kādiem ārējiem stimuliem ir jāvērš uzmanība bērna attīstībā, to trešdien, 13. februārī plkst. 12:00, t/p Alfa Chicco Info stundā pastāstīs pieredzējusī psiholoģe, kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite un piecu bērnu māmiņa Diāna Zande.

“Pirmajos pāris gados bērna attīstībā notiek milzīgas pārmaiņas - viņš pārvēršas no nevarīga jaundzimušā līdz visai patstāvīgam mazulim, kurš aktīvi pauž viedokli un nepakļaujas ierobežojumiem. Kurā vecumā bērnam būtu jāsāk smaidīt, vai viņam jau nav jāveļas, jāstaigā, jārunā? Kāpēc bērni attīstās dažādā tempā un kā sekmēt optimālu bērna attīstību pirmajā dzīves gadā? Vecāki bieži meklē atbildes uz šiem jautājumiem, lai pārliecinātos, ka viņu lolojumam viss kārtībā. Nodarbībā pārrunāsim būtiskos pieturas punktus bērna attīstībā, kā to sekmēt un kāpēc pārlieka cenšanās panākt straujāku bērna attīstību var viņam kaitēt, nevis palīdzēt,” par gaidāmo lekciju stāsta psiholoģe Diāna Zande.

Uz bezmaksas informatīvajām lekcijām, kas t/p Alfa sadarbībā ar veikalu Chicco šogad norisinās pirmo reizi, aicināts ikviens interesents. To mērķis ir izglītot un iedvesmot jaunos vecākus, kā arī palīdzēt rūpīgi iepazīt savu mazuli. 13. februārī Info stunda norisināsies plkst. 12:00, un tās tēma būs “Ārējie stimuli un mazuļa attīstība pirmajos dzīves gados”.

“Uz Chicco Info stundām aicinām ikvienu, kuru saista iedvesmojoši pieredzes stāsti par mazuļa attīstību. Esam gandarīti, ka pie mums ar savām zināšanām, pārdomām un pieredzi dalās tieši psiholoģe un piecu bērnu māmiņa Diāna Zande. Šīs lekcijas vienmēr ir noderīgas ne tikai jaunajiem, bet arī jau pieredzējušajiem vecākiem,” skaidro t/p Alfa vadītāja Irīna Toropva. “Daudzveidīgie stāsti un plašās ekspertes zināšanas lekcijā palīdzēs iepazīt un izzināt dažādus bērna attīstības posmus, bet vecākiem ik pa laikam būtu nepieciešams sev atgādināt – vislabākais bērna pirmajos dzīves gados ir viņu pacietība, sapratne un mīlestība.”

Nodarbības laikā varēs uzdot jautājumus un kliedēt neskaidrības par bērna attīstības jautājumiem, kā arī uzklausīt citu vecāku pieredzi. Ikvienu apmeklētāju gaida arī dāvanas no Chicco sadarbības partneriem un iespēja testēt dažādus produktus. 2019. gadā informatīvās lekcijas piedāvās jaunas sarunu tēmas un nākamā Info stunda t/p Alfa paredzēta 10. jūlijā. Pirms došanās uz lekciju iepriekš ieteicams pieteikties Chicco mājaslapas sadaļā Kontakti: https://www.chicco.lv/kontakti.html.