Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:1, Did:0, useCase: 3


Iznākusi jaunā Ineses Ziņģītes grāmata par bērnu audzināšu “Aug cilvēks”

Redakcija
Redakcija

Apgāds “Jumava” laidis klajā Ineses Ziņģītes ilgi gaidīto grāmatu jaunajiem vecākiem “Aug cilvēks”. Inese Ziņģīte, tautā pazīstama veselīga dzīvesveida piekritēja, ar apgādu “Jumava” jau sadarbojusies iepriekš pie grāmatām “Speķītim nav ne vainas”, kur autore strādājusi ar gastroenteroloģijas profesoru Anatoliju Danilānu, kā arī “Sarunas par veselīgu dzīvošanu” (I. Ziņģītes dialogi ar Visvaldi Bebrišu), un izdevniecībā J.L.V. izdots DVD “Uz divām kājām” un grāmata “Ziņģītes veselības receptes”.

Būt mammai un tētim ir jūsu lielākais pienākums, bet, mīļie vecāki, pirmkārt, jūs esat vīrietis un sieviete!

Kā pēc bērniņa nākšanas pasaulē izveidot ģimeni, kurā valdītu miers, saticība un līdzsvarotas attiecības? Kā saudzīgi izturēties vienam pret otru, neuztiepjot savas vēlmes, bet tās arī nenoliedzot? Kā izaudzināt mazuli par priecīgu un veselu cilvēku?

Veselīga dzīvesveida piekritēja Inese Ziņģīte, kas jau pazīstama visā Latvijā ar ieteikumiem par rāpošanu un norīvēšanos, jauno grāmatu velta jaunajiem vecākiem. To ir vērts izlasīt gan tiem, kuriem jau ir bērni vai pat mazbērni, gan pāriem, kas vēl tikai sapņo par ģimenes pieaugumu.

Grāmatas prezentācija 7. jūnijā plkst. 17:00 Rīgas Centrālās bibliotēkas 2. stāva lasītavā (adrese: Brīvības iela 49/53).
Būs iespēja iegādāties jauno grāmatu par īpašu cenu.
Visi laipni aicināti!

Grāmatu meklējiet visās Latvijas grāmatnīcās!