Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:1, Did:0, useCase: 3


Notiks bezmaksas lekcijas grūtniecēm un jaunajām māmiņām

Redakcija
Redakcija

Tirdzniecības parkā (t/p) “Alfa” 19. jūlijā plkst. 12.00 notiks jau otrā lekcija ciklā “Chicco Info stundas”, ko vadīs pieredzējusī psiholoģe, kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite un piecu bērnu māmiņa Diāna Zande. Uz bezmaksas informatīvajām lekcijām ir aicinātas grūtnieces, jaunās māmiņas un tēti, kā arī citi interesenti.

“Viena no mūsu tirdzniecības parka pamatvērtībām ir ģimene. Priecājos, ka mūsu apmeklētājiem tiek piedāvātas kvalitatīvas lekcijas par tēmām, kas saistītas ar katras sievietes tik svarīgo uzdevumu dzīvē – mammas ikdienu un lomu tajā. Tāpat lekciju dalībniekiem ir iespēja uzzināt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem, kas saistītas ar mazuļa gaidību laiku un tā ienākšanu pasaulē,” stāsta t/p “Alfa” vadītāja Liene Apine.

Lekciju cikla galvenā ideja ir iedvesmot jaunos vecākus, iepazīt mazuli un darīt viņu laimīgu. Iepriekšējā “Chicco Info stundā” psiholoģe un psihoterapeite Diāna Zande dalījās pieredzē par jautājumiem, kas mammām un tētiem rodas bērniņa gaidīšanas laikā. Šajā reizē Diāna Zande stāstīs par bērniņa attīstības pirmajiem dzīves mēnešiem. Ikvienu apmeklētāju gaida arī dāvanas no Chicco sadarbības partneriem. Iepriekš ir jāpiesakās, rakstot uz e-pasta adresi eveikals@chicco.lv.

Lekciju vadītāja, psiholoģe Diāna Zande: “Bērna ienākšana ģimenē ir pārmaiņu laiks, un vecākiem rodas daudz jautājumu ne tikai par grūtniecības fizioloģiskajām, bet arī emocionālajām un psiholoģiskajām norisēm. Pirmajā dzīves gadā bērna attīstībā notiek milzīgs lēciens. Kādās jomās notiek mazuļa attīstība, kādi ir galvenie attīstības stūrakmeņi, kā sekmēt veselīgu attīstību un kam pievērst uzmanību – par šo visu runāsim otrajā lekcijā.” Tikšanās noslēgumā paredzēts laiks diskusijām un atbildēm uz interesējošiem jautājumiem. Izzinošās bezmaksas lekcijas notiks arī septembrī un novembrī.



Informācija par katru nākamo lekciju un tās tēmu tiks izziņota t/p “Alfa” Facebook lapā. Lekcijām pieteikties iespējams veikala Chicco mājas lapā chicco.lv.