Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:1, Did:0, useCase: 3


Diāna Zande t/p “Alfa” vadīs bezmaksas lekciju kursu jaunajiem vecākiem

Redakcija
Redakcija

Tirdzniecības parkā (t/p) “Alfa” 10. maijā notiks pirmā bezmaksas lekcija ciklā “Chicco info stundas”, ko vadīs pieredzējusī psiholoģe, kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite un piecu bērnu māmiņa Diāna Zande. Uz bezmaksas informatīvajām lekcijām aicinātas grūtnieces, jaunās māmiņas un tēti, kā arī ikviens interesents.

“Viena no mūsu tirdzniecības parka pamatvērtībām ir ģimene. Priecājos, ka mūsu apmeklētājiem tiks piedāvātas kvalitatīvas lekcijas par tēmām, kas saistītas ar katras sievietes tik svarīgo uzdevumu dzīvē – mammas ikdienu un lomu tajā. Tāpat lekciju dalībniekiem būs iespējas uzzināt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem, kas saistītas ar mazuļa gaidību laiku un tā ienākšanu pasaulē,” stāsta t/p “Alfa” vadītāja Liene Apine.

T/p “Alfa” ir vislielākais tirdzniecības centrs Latvijā visai ģimenei, kas piedāvā pircējiem visplašāko preču un pakalpojumu izvēli visām ikdienas vajadzībām vienuviet. Paplašinot bērnu preču veikalu klāstu, nesen durvis vēris veikals “Chicco”, ar ko sadarbībā tika radīts projekts “Chicco info stundas”. Projekta gavenā ideja ir iedvesmot jaunos vecākus, iepazīt mazuli un darīt viņu laimīgu. Pirmā “Chicco info stunda” t/p “Alfa” norisināsies 10. maijā plkst. 12.00, tās tēma: “Iepazīšanās lekcija – mammām par mammām”.

Kā uzsver lekciju vadītāja, psiholoģe Diāna Zande: “Bērna ienākšana ģimenē ir pārmaiņu laiks, un vecākiem rodas daudz jautājumu ne tikai par grūtniecības fizioloģiskajām, bet arī tās emocionālajām un psiholoģiskajām norisēm. Pirmajā iepazīšanās lekcijā noskaidrosim atbildes uz jautājumiem – vai grūtniece drīkst uztraukties, kāpēc neizdodas domāt tikai labas domas, kā topošās māmiņas noskaņojums ietekmē mazuli, kā jūtas topošais tētis, ko darīt, ja apkārtējo labi domātie ieteikumi nevis palīdz, bet traucē, un daudziem citiem svarīgiem jautājumiem.”

Nākošajās lekcijās tiks izrunātas dažādas tēmas un situācijas, kuras ir aktuālas ikvienai māmiņai un tētim pirms grūtniecības perioda, kā arī pēc tā. Galvenās tēmas, kas vienos visu lekciju ciklu – mazulis, ģimene un savstarpējās attiecības. Katras tikšanās noslēgumā paredzēts laiks diskusijām un atbildēm uz interesējošiem jautājumiem. Plānots, ka izzinošās bezmaksas lekcijas norisināsies reizi divos mēnešos – maija, jūlija, septembra un novembra mēnešos.

Informācija par katru nākamo lekciju un tās tēmu tiks izziņota t/p “Alfa” Facebook lapā. Lekcijām pieteikties iespējams veikala Chicco mājas lapā chicco.lv.