Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:1, Did:0, useCase: 3


Kā pasargāt un norūdīt savu bērnu karstajā laikā?

Redakcija
Redakcija

Tuvojoties vasarai, aktuāls kļūst temats par bērnu rūdīšanu un to, cik ilgi vajadzētu uzturēties saulē. Pieredzējusī psiholoģe, kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite un piecu bērnu māmiņa Diāna Zande trešdien, 9.maijā, tirdzniecības parkā Alfa par šo tēmu vadīs Chicco Info stundu, kuras ietvaros dalīsies ne tikai ar ieteikumiem un dažādiem paņēmieniem, bet dalīsies arī personīgajā pieredzē.

"Tuvojas vasara, un tas ir īstais laiks sarunai par to, kā veicināt veselīgu mazuļa attīstību, norūdot viņu. Kārtējā Chicco Info stundā runāsim par to, kā ar vienkāršiem paņēmieniem norūdīt savu mazuli veicot ikdienas aprūpi, kā viņu vannot, un kādi kosmētiskie līdzekļi var būt noderīgi šajā procedūrā. Pārrunāsim to, cik daudz saules mazulim ir labi un kad tās ir par daudz, kā pasargāt mazuli no insektu kodumiem, lai viņam pašam un vecākiem jauka vasara," norāda lekcijas vadītāja Diāna Zande.

Uz bezmaksas informatīvajām lekcijām, kas t/p Alfa sadarbībā ar veikalu Chicco norisinās reizi divos mēnešos, aicināts ikviens interesents. To mērķis ir izglītot un iedvesmot jaunos vecākus, kā arī palīdzēt rūpīgi iepazīt savu mazuli. 9.maija Info stundas tēma būs "Bērnu rūdīšana un vannošana".

"Mēs priecājamies, ka interesenti, kas apmeklē Chicco informatīvās lekcijas, vēlas uzzināt daudz jauna, rast atbildes uz neskaidro, kā arī dalīties savā pieredzē, tāpēc mēs turpinām atbalstīt šo lekciju ciklu. Vasaras periods var būt mānīgs un nav noslēpums, ka bērni mēdz saslimt arī šajā gadalaikā. Lai izvairītos no nepatīkamajām veselības problēmām, ieteicams parūpēties par sava bērniņa rūdīšanu. Tomēr, lai nepieļautu muļķīgas kļūdas, ir būtiski šo procesu kārtīgi izprast un ļaut tam kļūt par jūsu dzīvesveidu," stāsta tirdzniecības parka Alfa vadītāja Irīna Toropova.

Lekcijas noslēgumā psiholoģe Diāna Zande atbildēs uz interesējošiem jautājumiem, kā arī uzklausīs citu cilvēku pieredzi. Ikvienu apmeklētāju gaida arī dāvanas no Chicco un iespēja testēt dažādus produktus. 2018.gadā informatīvās lekcijas norisināsies arī jūlijā, septembrī un novembrī.

Pirms došanās uz lekciju iepriekš ieteicams pieteikties Chicco mājaslapas sadaļā Kontakti: www.chicco.lv/kontakti.