Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:1, Did:0, useCase: 3


Lai tavs bērns augtu ar mīlestību sirdī pret visu dzīvo

Redakcija
Redakcija

Lasīšana, brīvdienu izbraukums, kopīga pastaiga parkā, mežā, pļavā, rotaļas piemājas zālienā vai dārzā ir lieliska iespēja, kā saistoši pavadīt laiku kopā ar bērnu, mācot viņam mīlestību un iejūtību pret visām dzīvajām radībiņām. Ikviena tikšanās ar dabu var būt lielisks piedzīvojums un mācību stunda, ja vien uzmanīgi vēro un ieklausās.
Un izzinošas grāmatas šīs zināšanas nostiprina un papildina.

Burtnīcā „Dzīvnieki” ir raksturoti dažādu sugu zīdītāji, kuri dzīvo Latvijā. Bērniem ir iespēja pārbaudīt savus spēkus, veicot visdažādākos uzdevumus: minot mīklas, meklējot pareizos vārdus vai burtus, zīmējot, līmējot, vērojot.
Uzdevumi attīsta gan bērnu sajūtas (jāskatās, jāklausās, jāsaož), gan dažādas prasmes (jāzīmē, jāatceras, jāatrod). Burtnīcā ir arī uzlīmes un plakāts, kurā tās jāielīmē. Plakātu var izņemt no burtnīcas un piestiprināt pie sienas.
Zināšanas, kas iegūtas, lasot burtnīcu, rosinās bērnus turpināt iepazīt putnu dzīvi. Lai jums kopā ar bērniem izdodas atklāt neparasto parastajā un attīstīt viņu dabisko interesi par apkārtni, kā arī ieaudzināt mīlestību pret dzīvniekiem.




Šī skaisti ilustrētā "Aizraujošā bērnu enciklopēdija. Faktu pasaule. Dzīvnieki" palīdzēs bērnam attīstīt zinātnisku pasaules redzējumu jau no jaunākā skolas vecuma. Tajā ļoti vienkāršā veidā sniegta pamatinformācija par dzīvniekiem, to sistemātiku, izplatību, attiecībām ar dzīves vidi un cilvēkiem. Grāmata paredzēta lasīšanai un apspriešanai kopā ar vecākiem.




Šajā bagātīgi ilustrētajā, vizuāli izteiksmīgajā "Dzīvnieku enciklopēdijā" bērniem, dotas pamatzināšanas par visdažādākajiem dzīvniekiem – no adatādaiņiem līdz zīdītājiem. Grāmatas ievaddaļā vienkārši un saprotami stāstīts par dzīvnieku uzvedību, dzīves cikliem, dzīvesvietām un aizsardzību, bet pamatdaļā aprakstītas dažādas dzīvnieku sistemātiskās grupas un to ievērojamākie pārstāvji. Savvaļā uzņemtajās fotogrāfijās lasītājs gūs iespēju redzēt dzīvniekus to dabiskajā dzīves vidē, tādā veidā iepazīstot un izjūtot daļu no mūsu planētas dabas neatkārtojamās daudzveidības.

Kaut arī šī grāmata paredzēta jaunajiem lasītājiem, tā būs interesanta ļoti plašam lasītāju lokam.




Grāmatā "Eksotiskie dzīvnieki" dzīvo lauvas, šimpanzes, pandas un citi mīļi un interesanti dzīvnieki. Mazos lasītājus noteikti uzrunās skaistie, lielie attēli, īsie teikumi un iespēja paklausīties, kā skan dažādu dzīvnieku balsis. Viņi kļūs tuvāki dabai un iemācīsies mīlēt visu dzīvo radību.




Karenas Makgī un Džordža Makaja "Dzīvnieki. Ilustrēta enciklopēdija bērniem" ir grāmata visai ģimenei ar simtiem dzīvnieku nosaukumu, ilustrāciju, kā arī bagātu faktu klāstu. Tā ir ne tikai ideāls palīglīdzeklis skolai, bet arī interesanta lasāmviela visai ģimenei.
Enciklopēdijā ir vairāk nekā 1500 sugu dzīvnieku ilustrācijas, interesanti fakti, dzīvnieku uzbūve, jaunākie dati par dabas aizsardzību, dzīvnieku izmērs un raksturīgākās pazīmes, kā arī daudz citas saistošas un noderīgas informācijas.




Grāmata "Dzīvnieki" no sērijas „Mana pirmā bilžu grāmata” aizraujošā veidā atklāj mazulim apkārtējo pasauli un iepriecina ar košajiem attēliem, kuros bērns viegli var atpazīt daudzas lietas un dzīvniekus, ko viņš ikdienā redz savā tuvākajā apkārtnē, kā arī ieraudzīt kaut ko jaunu un uzzināt, kā kuru lietu vai dzīvnieku sauc.
Kādi zvēri un putni dzīvo uz mūsu planētas? Šī grāmata iepazīstina ar daudzām dzīvnieku sugām un vidi, kurā tie mīt. Mežs, tuksnesis, jūra... ir ļoti apdzīvotas vietas. Tur ir tūkstošiem dzīvnieku, ko mazulim iepazīt. Tas būs aizraujošs piedzīvojums!




Grāmatā "Dzīvnieku mazuļi. Papīra modeļi" ir izņemamas detaļas, no kurām var izveidot dzīvnieku mazuļu figūras. Izveidotie dzīvnieku modeļi noderēs gan laika īsināšanai dažādās interesantās spēlēs, gan arī palīdzēs iepazīt daudzveidīgo dzīvnieku pasauli.




Grāmatā "Mājdzīvnieku balsis" dzīvo vistas, pīles, aitas, govis, suņi un citi lauku sētas iemītnieki. Mazos lasītājus noteikti uzrunās skaistie, lielie attēli, īsie teikumi un iespēja paklausīties, kā skan dažādu mājdzīvnieku balsis.




„Runā un raksti! Mājdzīvnieku mazuļi” ir īpaši veidota grāmata pašiem mazākajiem zinību apguvējiem, lai apgūtu pirmsskolas izglītībai svarīgas prasmes. Katra grāmatas lappuse sagādās arvien jaunus pārsteigumus – bērns varēs lasīt vienkāršus vārdus, rakstīt („drukāt”), vajadzības gadījumā viegli nodzēst uzrakstīto, darboties ar magnētiņiem, sacerēt stāstus, izdomāt spēles un iesaistīties jautros piedzīvojumos. Daudzveidīgie uzdevumi un dažādās spēles rosinās bērna aktīvu darbošanos un iztēli.




Ar grāmatu "Mājdzīvnieku mazuļi (komplektā 10 plastilīna gabaliņi)" ir ļoti viegli un aizraujoši darboties. Krāsainie attēli un vienkāršie apraksti palīdzēs bērnam veidot no plastilīna dažādas figūras: kaķēnu un kucēnu, telēnu un kumeliņu, cālēnu un sivēntiņu. Jaukie dzejolīši pastāstīs par lauku sētas iemītniekiem.
Komplektā ar grāmatu ir 10 plastilīna gabaliņi.

Grāmatas nopērkamas Zvaigzne ABC grāmatnīcās visā Latvijā!

Lai jums izdodas uzaudzināt zinošus, labestīgus, līdzcietīgus un visu dzīvo mīlošus bērnus!