Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:13, Did:0, useCase: 3


Dzīvnieku patversmē „Labās mājas” saimniekus gaida kucēni

Redakcija
Redakcija

Dzīvnieku patversmi „Labās mājas”, kurā kopumā mīt vairāk nekā 120 suņi un 72 kaķi, šobrīd par savām vienīgajām mājām sauc īpaši daudz kucēnu. Lai arī siltumā, paēduši un veseli, patversmes darbinieki ir pārliecināti, ka patversme nav vieta, kurā dzīvniekam būtu jāizaug. Katram dzīvniekam un īpaši kucēnam ir nepieciešams saimnieks, kurš viņu mācītu suņu gudrības, kopā ietu uz suņu skolu, kā arī sniegtu savu uzmanību un mīlestību, noglāstot, paspēlējoties vai vienkārši esot blakus.

Jau no augusta patversmē uzturas trīs māsiņas, kuras kopā ar vēl 7 brāļiem un māsām tika izmestas kādā grāvī Siguldā. Dafne, Dolče un Džindžera ir aktīvas, komunikablas un mīlīgas suņumeitenes, kurām jau ir 6 mēneši, un dienās tās izaugs par vidēja auguma suņiem. Piemērotas saimniekiem, kuriem ir laiks, ko pavadīt kopā ar suni, to skolojot un dodoties āra aktivitātēs.

Siguldas māsiņas nav vienīgā ģimene, kas mīt „Labajās mājās”. Šeit pagaidu mājvietu raduši arī Dolārs, Digers, Geiša un Greisa – kucēni, kuri pirms apmēram pusgada tika atrasti kastē vienā no Rīgas kapsētām. Lai arī radinieki, katram ir savs temperaments. Dolārs ir uzņēmies līdera lomu un ir pats vīrišķības iemiesojums. Brālis Digers, kurš, lai arī augumā par Dolāru lielāks, tomēr sirsniņā ir maigāks un pēc dabas mierīgāks. Geiša ir rotaļīga un mīlīga dāmiņa, kurai ļoti patīk draiskoties ar citiem suņiem, tāpēc būtu lieliski, ja Geišas jaunajās mājās būtu vēl viens suns. Savukārt Greisa ir bailīga un viņai nepieciešams laiks, lai pierastu pie katra jaunā cilvēka. Dienās kucēni izaugs par liela izmēra suņiem.

Patversmē mīt arī kāda īpaši gudra piecus mēnešus veca suņu meitene, kura bija piesieta pie koka patversmei tuvējā mežā. Forte ir prātīga, mīļa un rotaļīga meitene, kas sava drīzāk mazā izmēra dēļ būs lieliski piemērota dzīvei dzīvoklī.

Arī Beta, kurai ir vien 3 mēneši, par savām vienīgajām mājām sauc patversmi. Betiņa ir mierīga un nosvērta. Laikā, kad citi suņuki draiskojas, viņa uz tiem vien noskatās. 3 mēneši ir arī suņupuikam Gijam, kurš ir draudzīgs, rotaļīgs un izaugs par liela auguma suni. Šajā kompānijā mīt arī Kivi – 3 mēnešus veca meitenīte ar nebeidzamiem enerģijas krajumiem.

Papildu iepriekš minētajiem suņiem patversmē šobrīd paaugas un adoptēšanas vecumu sasniedz vēl teju tikpat kupls kucēnu pulciņš, kuru galvenā atšķirība būs to mazais izmērs arī pieauguša suņa vecumā.

Ja esat domājis par kucēna adopciju, aicinām savu kucēnu meklēt dzīvnieku patversmē „Labās mājas” un neļaut suņubērnam izaugt patversmē!

Plašāku informāciju par patversmē mītošajiem kucēniem var iegūt mājas lapā patversme.lv vai zvanot pa tālruni 26617636 katru dienu, izņemot pirmdienu, laikā no plkst. 10.00 līdz plkst. 18.00.