Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:13, Did:0, useCase: 3


Vācijas vēstnieks Latvijā: no patversmes paņemts mīlulis kļūs par sirdsdraugu uz mūžu

Redakcija
Redakcija

Lai izrādītu cieņu tiem cilvēkiem, kuri ikdienā strādā ar pamestiem dzīvniekiem, sniedz tiem savas rūpes un mīlestību, Vācijas Federatīvās Republikas vēstnieks Latvijā Rolfs Ernsts Šite (Rolf Ernst Schütte) ar savu klātbūtni pagodinās dzīvnieku patversmes "Labās mājas" labdarības vakariņas š.g. 26. aprīlī restorānā “Kaļķu vārti”.

Vēstnieks sevi uzskata par lielu dzīvnieku draugu, un suņi viņa sirdij ir īpaši tuvi. Šites kungs jau vairākkārt ir adoptējis dzīvniekus no dzīvnieku patversmēm, turklāt arī šobrīd savā rezidencē Mežaparkā viņš mājo kopā ar Blekiju – suni, ko viņš ir adoptējis kādā no Vācijas dzīvnieku patversmēm. Blekijs ar vēstnieku ir teju ik soli; uz Rīgu kopā ar vēstnieku viņš ir atceļojis no Amerikas Savienotajām Valstīm.

Neraugoties uz sunīša cienījamo vecumu (12 gadi), Blekijs joprojām ir uzticams un mīļš sabiedrotais, ik dienu atgādinot, ka no patversmes paņemts suns savam saimniekam ir gatavs dāvāt divtik lielu mīlestību, tādējādi izrādot pateicību un prieku par no jauna dāvāto iespēju. Vācijas vēstnieks, kas šo neviltoto mīlestību no sava četrkājainā drauga izjūt ik dienu, vēlas ikvienu mudināt sniegt palīdzīgu roku tiem, kas paši par sevi parūpēties nevar, pateicībā iegūstot sirdsdraugu uz mūžu.

Atgādinām, ka 26. aprīlī plkst. 19.00 restorānā "Kaļķu vārti" norisināsies dzīvnieku patversmes "Labās mājas" labdarības vakariņas, kuru goda viešņa būs bijusī Valsts prezidente Vaira Vīķe – Freiberga. Šīs būs pirmās „Labo māju” rīkotās labdarības vakariņas, un to mērķis ir paplašināt „Labo māju” atbalstītāju loku un vākt ziedojumus patversmes uzturēšanai.

Ieeja pasākumā tikai ar ieejas kartēm. Ieejas kartes pateicībā par ziedojumu iespējams saņemt restorānā "Kaļķu vārti" Kaļķu ielā 11a un dzīvnieku patversmē "Labās mājas" Juglas ielā 18F vai elektroniski, rakstot uz labasmajas@patversme.lv.