Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Mūsdienīgas vadības instruments – e-mārketings

Informācijas tehnoloģijas turpina uzvaras gājienu pasaulē un Latvijā. Diemžēl vairums Latvijas uzņēmēju joprojām neprot vai nevēlas sava biznesa attīstībai efektīvi izmantot IT piedāvātās iespējas. E-mārketinga jomā Latvija no Eiropas attīstītākajām valstīm atpaliek par vairākiem gadiem.

Jebkura biznesa pamatā ir produkts vai pakalpojums un māka to pārdot. Tas nevienam nav noslēpums, tāpat kā tas, ka tradicionālais mārketings pamazām zaudē savu nozīmību, atdodot vietu netradicionālajam jeb alternatīvajam mārketingam. Katrs vadītājs pūlas rast jaunas un iedarbīgas mārketinga metodes, jo vecās ir kļuvušas neefektīvas.

Pateicoties straujajai tehnoloģiju attīstībai, par inovatīvu un iedarbīgu instrumentu vadītāju rokās ir kļuvis interneta jeb e-mārketings. Internets nenoliedzami ieņem būtisku lomu mūsu modernās sabiedrības ikdienā, nemaz nerunājot par biznesa vidi. Tad kāpēc gan to neizmantot uzņēmuma konkurētspējas paaugstināšanai, klientu piesaistei un peļņas palielināšanai?

E-mārketinga stratēģiju pārzināšana jebkuram vadītājam dod izpratni, kā atrast papildus iespējas, lai pelnītu ar interneta palīdzību, kas būtu jādara, lai uzņēmuma mājas lapa dotu maksimālo atdevi, kā veiksmīgāk prezentēt uzņēmumu interneta medijos u.tml.

Viens no produktīvākajiem e-mārketinga iepazīšanas un apguves veidiem varētu būt e-mārketinga kursu apmeklējums. Biznesa konsultāciju un mācību centrs „LatConsul” šoruden piedāvā divu dienu E-mārketinga kursus, ko vada Uldis Vītoliņš – pasniedzējs ar milzīgu pieredzi starptautiskos projektos, valsts institūciju un privāta biznesa vadībā.

Kursos noskaidrosiet, ko nozīmē plaši lietotie apzīmējumi „SEO”, „PPC”, „Analytics”, „WEB.2.0” u.tml., kā arī uzzināsiet par sociālo tīklu nozīmi un darbu ar tiem, efektīvas mājas lapas izveidi, konkurentu aktivitāšu analīzi ar interneta starpniecību, tirdzniecības organizēšanu caur internetu, e-pastu mārketingu, virālo mārketingu un citām interesantām tēmām.

Vairāk informācijas un pieteikšanās kursiem pa tālruni 67216433
Informāciju sagatavoja Iluta Ieviņa, sabiedrisko attiecību speciāliste