Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Bezmaksas jurista un grāmatveža konsultācijas

Tev ir jautājums? Mums ir atbilde!
Latvijas Pilsoniskā alianse un Rīgas reģiona NVO resursu centrs neformālām interešu grupām, biedrībām un nodibinājumiem, fondiem piedāvā bezmaksas konsultācijas, kuras sniedz:

NVO jurists

Atbildes uz jautājumiem par biedrības, nodibinājuma/fonda dibināšanu, reģistrēšanu Uzņēmumu reģistrā, reorganizāciju, likvidēšanu, dokumentu pareizu sastādīšanu un juridisko noformēšanu, procedūrām, pārvaldes un pārstāvības modeļiem, sabiedriskā labuma statusu un tā iegūšanu, ziedojumiem/dāvinājumiem un nodokļu atlaidēm, NVO ikdienas darbības dokumentāciju, u.c. Tev nepieciešama projekta vai organizācijas juridiskās dokumentācijas (līgumu, aktu, u.tml.) sagatavošana? NVO jurists biedrībām un nodibinājumiem piedāvā individuālās konsultācijas un citus juridiskos pakalpojumus, ar kuriem variet iepazīties šeit!

Uzdod savu jautājumu NVO juristam:
-rakstot uz e-pastu jurists@nvo.lv
-klātienē (Konsultācijas klātienē ir jāpiesaka iepriekš) eLPA birojā Rīgā, Ģertrūdes ielā 19/21 - 3
(2.stāvā, durvju kods: 1725)
-Konsultācijas pa tālruni otrdienās no plkst. 10:00 - 15:00

NVO grāmatvedības un lietvedības konsultants

Grāmatvedības funkcijas biedrībās; ieņēmumu veidi biedrību darbībā un to uzskaite (saimnieciskā darbība, biedru naudas, ziedojumi, dotācijas, projektu finansējumi u.c.); izdevumu veidi biedrību darbībā, to juridiskais noformējums un attaisnošana (t.sk. bilance, peļņas/zaudējumu aprēķini, naudas plūsmas, ieņēmumu/izdevumu reģistrs, pamatlīdzekļi, nodokļi, u.c.); biedrības gada pārskata sastādīšana; sabiedriskā labuma organizāciju darbība un atskaites (t.sk. ziedojumu pareiza noformēšana, nodokļu atlaides ziedotājiem); Lietvedības funkcijas biedrībās; dokumentu reģistrācija un saglabāšana (lietu nomenklatūra un arhīvu nolikums); dokumentu noformēšana, u.c.
Uzdod savu jautājumu, rakstot uz e-pastu aija@nvo.lv

Interešu aizstāvības un sabiedrības līdzdalības konsultants

Atbildes uz jautājumiem par likumdošanas un rīcības politikas izstrādes procesiem Latvijā; pilsoniskās sabiedrības līdzdalības iespējām pašvaldībās, veidiem un nozīmi; atzinumu (iebildumu, priekšlikumu) sagatavošanu un sniegšanu; iesaisti Eiropas Savienības līmenī aktuāli risināto jautājumu līdzdalībā; veiksmīgu NVO interešu aizstāvību un lobēšanu; NVO interešu aizstāvības labās prakses piemēriem, u.c.
Uzdod savu jautājumu, rakstot uz e-pastu inta@nvo.lv

NVO finansējuma piesaistes konsultants

Atbildes uz jautājumiem par finansējuma piesaistes veidiem un priekšnosacījumiem, fondu iespējām, projektu konkursiem un pieteikumu sagatavošanu, u.tml. Informāciju par Eiropas Savienības (ES) fondu un programmu finansējumu NVO konsultācijas sniedzam sadarbībā ar Rīgas plānošanas reģiona ES struktūrfondu informācijas centru.
Uzdod savu jautājumu, rakstot uz e-pastu edgars@nvo.lv

Efektīvas NVO pārvaldes un vadības konsultants

Atbildes uz jautājumiem par organizāciju caurskatāmu, saprotamu, efektīvu struktūru un darbības sistēmu, ilglaicīgu attīstību (t.sk. attīstības plāna izstrādi, darbinieku motivēšanu); sadarbību un tās nozīmi; NVO statistiku un pētniecību; NVO sektoru kopumā.
Uzdod savu jautājumu, rakstot uz e-pastu rasma@nvo.lv

Uzdod mums savu jautājumu!

Raksti uz e-pastu: alianse@nvo.lv
Zvani: 67 84 64 64
Nāc ciemos: Rīga, Ģertrūdes iela 19/21-3
Raksti Skype: elpa_riga

     [+] [-]

, 2011-03-09 14:28, pirms 13 gadiem
Labdien.Ir tāds jautājums.Esmu noliktavas pārzinis pēc līguma,līgumā ir punkti ar pienākimiem,kā pieņemt,izdot preci,komplektēt preci,uzturēt noliktavā kārtību,kā arī punkts ka jāizpilda vadības vai vadošo darbinieku dotie rīkojumi.Ko tas pēdejais punkts nozīmē?Vai man arī jākļūst par piemēram šoferi vai sētnieku kas it kā jau ir cits darbs nevis kā līgumā rakstīts,ja man to direktors liek vai tomer nē?Jo pēc līguma es tomēr esmu noliktavas pārzinis.Lūgums ja varat izskaidrot šo punktu visi vadības rīkojumi tā sīkāk detaļās.Jau ieprikš paldies par atbildi.Ar cieņu,Agris.

     [+] [-]

, 2011-09-04 12:14, pirms 13 gadiem
Sveiki,gribēju paprasīt kur jāiet,lai nokārtotu pilnvaru,lai varētu izbraukt no valsts ?

     [+] [-]

, 2012-03-26 11:18, pirms 12 gadiem
Man vajadzīga palīdzība,par izkrāptajām mantām,es tagad maksāju neparko viss ir uz mana vārda,es taisos iesniegt tiesā to cilvēku,nav man tāda papīra ka viņš maksās par tām mantām,ir viss teikts mutiski,man ir vajadzīgs noformulēt to uzdoto jautājumu lai es varētu sniegt tiesā cilvēku,man tas ir ļoti svarīgi,tas viss notika Latvijā,bet tagad tas cilvēks atrodas ārpus Latvijas,es tagad maksāju par neko jo man nav to preču kas ir izkrāptas,lūdzu palīdziet man mans e pasts andri1@inbox.lv lūdzu rakstiet e pastā

     [+] [-]

, 2012-05-30 21:51, pirms 12 gadiem
Labdien!man ir tada situacija,ka gribu braukt uz Angliju.manam berninam ir 3g,vinjs tagad dzivo ar latvija.Bernam ir teva uzvards,mes nebijam precejusies,tagad mums nav nekadu attiecibu bet berna tevs piekrit lai mes izbraucam.Velos panemt bernu uz angliju,dzivosanai ar mani.Vai man ir nepieciesama berna teva atlauja uz izvesanu no valsts?