Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:323, Did:0, useCase: 3


Veiksmīgas fotogrāfijas noslēpumi jeb kā izskatīties satriecoši katrā fotogrāfijā

Redakcija
Redakcija

Šodien mēs jums atklāsim veiksmīgas fotosesijas noslēpumu. Viss, kas jums jādara- jāatceras fotomodeļu galvenos pamatnoteikumus.

POZA

Lai atrastu savu veiksmīgāko pozu, fotogrāfi iesaka nedaudz papozēt spoguļa priekšā.


Lielākā daļa profesionālo modeļu izmanto atstrādātu, tačcu ļoti vienkāršu pozu: jāstāv puspagriezienā pret fotogrāfu, vienu kāju jaizliek nedaudz uz priekšu, bet jābalstās uz otru kāju, kura atrodas aizmugurē. Pievērsiet uzmanību sekojošam: ja esat izlēmusi uz priekšu izvirzīt labo kāju- tātad lieciet lietā arī labo roku, atbalstoties ar to uz labās puses gurna. Šī ir lieliska poza, kas uz fotogrāfijas ļaus jums izskatīties garākai un slaidākai. Arī galvu fotografējoties pagrieziet puspagriezienā pret fotokameru.

SEJAS IZTEIKSME

Pamēģiniet spoguļa priekšā pasmaidīt dažādos veidos- noslēpumaini, nedaudz sakniebjot lūpas vai plati kā Holivudas skaistules, vai maigi un aicinoši, bet varbūt augstprātīgi. Jebkurā gadījumā spogulis pats pateiks jums priekšā īsto variantu. Bet, ja kāds jūs sasmīdinās, fotosesijas laikā, tad fotogrāfijā noteikti izskatīsieties jautra un bezrūpīga.

Skaistas fotogrāfijas sanāk, ja skatienu novērš nedaudz sānis, it kā skatoties uz kaut ko interesantu. Bet, ja nevēlaties, lai fotogrāfijā veidotos dubultzods, pasekojiet tam, lai fotoaparāts atrastos jūsu acu līmenī vai pat nedaudz zemāk. Novērsiet acis no kameras, padomājiet par kādu gaišu brīdi jūsu dzīvē, pasmaidiet no sirds un ātri pagriezieties pret fotogrāfu. Nospiežot fotoaparāta slēdzi šādā brīdī, fotogrāfijā jūs izskatīsieties dabīga un pat ļoti pievilcīga.

KOSMĒTIKA

Pats galvenais, kas jāatceras par kosmētiku- meikapam pirms fotosesijas jāizskatās pēc iespējas dabīgāk. Slikti izskatīsies seja ar pārāk gaišu pamatu, perlamutra vaigu krāsu un ēnām (tās spēj sabojāt pat pašu veiksmīgāko foto). Spīdīga, it kā no sviedriem, seja- nav tas labākais variants. Labāk plānā kārtiņā uzklāt matētu pūderi.

Savukārt, tumšas ēnas pieliks jūsu gadiem klāt vēl kādus 5-6. Neizmantojiet meikapā violetos, zaļos un zilos ēnu toņus. Tādējādi jūs uz foto izskatīsieties vulgāri.

Vēl viens mīnuss- pārāk ar melno acu zīmuli iezīmētas acis- fotografijā tās šķitīs mazas un blāvas.

Blondīnēm, gatavojoties fotosesijai, būtu jāizvēlas gaiša maigo toņu lūpukrāsa, savukārt brunetēm un sievietēm ar iesauļotu ādu labi izskatīsies lūpukrāsa, sākot no pašiem gaišākajiem toņiem līdz pat bordo un lillīgai.

APĢĒRBS

Gatavojoties fotosesijai, nav jāizskatās kā Ziemassvētku eglītei. Tieši otrādi- šāds apģērbs vecina cilvēku. Nederēs arī puloveri, džemperīši ar augstu apkakli, bītlenes un tamlīdzīgs apģērbs, kas "nozags" jums kaklu. Bez visa iepriekš minētā, fotosesijai nav piemērotas arī jakas un žaketes ar divrindu pogājumu- jūs izskatīsieties par dažiem kilogramiem smagāka.

Bet mirdzošas vai ļoti gaišas zeķubikses pārvērtīs jūsu kajas "desiņās".

Fotosesijai vislabāk derēs vienkrāsains apģērbs, kas fotogrāfijās izskatās daudz labāk par krāsaino. Savukārt augsti papēži piešķirs slaidumu un eleganci jebkuras figūras īpašniecei. Un aizmirstiet par pārāk platu vai pārāk pieguļošu apģērbu.

Veiksmīgu jums fototosesiju!

     [+] [-]

, 2014-09-30 08:43, pirms 10 gadiem
nekas nav stulbāks, kā, ja ieraugot fotoaparātu, sieviete uzreiz ieņem kaut kādu atstrādātu pozu. kuram gan interesē vēlāk skatītie bildes, kurās visās cilvēks vienādi pozē?

     [+] [-]

, 2015-03-04 21:00, pirms 9 gadiem
Ja jau pozēšana būtu tik vienkārša, katra kaut cik izskatīga meitene varētu būt fotomodele. Ak, vai! Praksē objektīvs nabadzīti hipnotizē vairāk kā čūska putniņu.
Binde pirmajā f sesijās ar jaunu modeli pat filmu neielādēja, zinot, ka uzņemtie kadri būs bezvērtīgi. Ir cilvēki, kuri var pieņemami pozēt, ir tādi, kuri nevar, tāpēc, ka nostrādā psihiskās bremzes- modelis nav atraisīts. Rodas bildes ar "koka vai izejamajiem" ģīmjiem, vai arī mākslīgu, samocītu smaidiņu.