Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:290, Did:0, useCase: 3


Astroloģiskā prognoze 2015. gadam katrai zodiaka zīmei

Redakcija
Redakcija

Pēc Ķīniešu kalendāra šodien 19.februārī sākas Zilās Kazas gads. Un, protams, mēs katrs gribam zināt, ko tas mums sola. Kādus veiksmes kalngalus sasniegsim un ar kādām grūtībām nāksies saskarties? Lūk, ko katram no mums nākošajā gadā sola astrologi.

AUNS (21.03.–20.04.)

Aunu optimisms 2015.gadā var kristies, un tas, savukārt, atsauksies uz jūsu plāniem un projektiem, ar kuriem aktīvi esat nodarbojušies iepriekšējos gados. Nav izslēgts, ka vilsieties tajā, ko uzskatījāt par savas mūža darbu, nogursiet cīnīties ar grūtībām un mēģināsiet atrast sev mazāk apgrūtinošu nodarbošanos. Tomēr nesteidzieties ar secinājumiem! Līdz reāliem sasniegumiem jums palicis pavisam nedaudz. Turpineit iet uz savu mērķi, un jūs tiksiet apbalvots tā, ka visi visapkārt brīnīsies un pat apskaudīs jūs.

2015.gadā jūs gaida arī aktīva pārvietošanās. Īpaši daudz nāksies ceļot pirmajos astoņos gada mēnešos. Jūs intensīvi apgūsiet jaunas pilsētas un valstis- kaut kur iegūsiet jaunus draugus un partnerus, citur labi atpūtīsieties un iegūsiet jaunas aizraušanās. Gaida jūs arī finansiālā stāvokļa uzlabošanās. Protams, tikai tādā gadījumā, ja nenolaidīsiet rokas un neļausieties straumei.

VĒRSIS (21.04 - 20.05)

Pret Vēršiem Kazas gads būs labvēlīgs. Jūs gaida kārtējie karjeras kāpumi, viegla iedzīvošanas mantībā un iespēja novelt savus pienākumus uz kāda cita pleciem. Jūs no sirds varēsiet pagražoties, pievērst vairāk uzmanības savām lietām un veltīt vairāk laika tām sfērām, kurām 2014.g. nebija laika. Pie kam, gada pavēlniece Kaza padarīs jūs nedaudz piekāpīgākus, un tas labvēlīgi atsauksies uz kontaktēšanos ar apkārtējiem- viņi izpildīs daudzas jūsu vēlmes.

Paralēli visam iepriekš minētajam, 2015.gadā jums pavērsies jauni apvāršņi. Jums nāksies apmeklēt kvalifikācijas celšanas kursus, mācīties apieties ar kaut kādu ultramodernu tehniku, paplašināt biznesu. Tas viss no jums prasīs atteikšanos no daudziem konservatīviem uzskatiem un lojālu attieksmi pret jaunievedumiem. Nav izslēgta arī iedziļināšanās kaut kādā mākslā.

DVĪŅI (21.05 - 21.06)

Dvīņi 2015.gadā "lidināsies" un "dies", sevišķi tie, kam ir kaut kādas darīšanas ar mākslu un radošo darbību. Jūs spārnos jaunas idejas, iejutīsieties dažādos tēlos un slēpsieties aiz dažādām maskām, kā arī attīstīsiet sevī daudzus talantus. Tas viss jums nesīs labu peļņu, un, iespējams, arī popularitāti.

Un tomēr, lai arī jums ļoti gribēsies palikt tādā kā bezsvara stāvoklī, nolaisties uz zemes tomēr vajadzēs. Nākošais gads prasīs no jums disciplinētību, precizitāti, pastāvīgu plānošanu un atbildību. Pretējā gadījumā jūsu plāni vienkārši nepiepildīsies.

Bez tam, jums nāksies dauz laika veltīt savai veselībai- apdraudēta būs nervu sistēma. Tā ka būsiet spiesti pārskatīt savu dzīvesveidu un meklēt tādu spēka un iedvesmas avotu, kas nekaitētu jūsu pašsajūtai. Nav izslēgts, ka atradīsiet to valstī, kas bagāta ar garīgām tradīcijām.

VĒZIS (22.06 - 22.07)

Vēžiem 2015.gads nebūs vienkāršs. Visticamāk, ka jūs ne vienreiz vien pakļausieties pesimistiskam noskaņojumam, jums būs grūti pielāgoties pārmaiņām un pieņemt jaunievedumus. Visā visumā, ja jums blakus ir cilvēki, kas jūs var pasargāt un atbalstīt, tad tiskiet galā ar jebkurām grūtībām, tā kā daļu jūsu rūpju un grūtību uzņemsies tie, uz kuriem esat pieraduši paļauties. Tāpēc nenoslēdzieties sevī un neizvairieties no kontaktēšanās ar apkārtējiem- no tā nākošajā gadā daudz kas būs atkarīgs.

Finansu jomā arī ne viss rādās viennozīmīgi. Ja iepriekšējos gados esat uzkrājis iespaidīgu kapitālu, tad tas vairosies, un notiks tas, visdrīzāk, laika periodā no marta līdz jūlijam. Bet ja dzīvojat no algas līdz algai (kam gan ir grūti noticēt), tad jums nāksies meklēt papildus ienākumu avotus, tā kā algas kaut kādu iemeslu dēļ jums sāks pietrūkt. Iespējams, ka nauda var būt vajadzīga, lai savestu kārtībā savu organismu.

LAUVA (23.07 - 22.08)

Lauvas gaida pietiekami viegls gads. Tas gan neliecina par to, ka atvadīsieties no visām savām problēmām, kas jums ir šobrīd. Visticamāk, jūs vienkārši pārskatīsiet prioritātes un pārstāsiet satraukties par to, kas patreiz jums izraisa negatīvas emocijas. Tas savukārt palīdzēs gūt vairāk prieka no savas nodarbošanās, kas šobrīd, varbūt, jums nav patīkama vai pārāk apgrūtinoša.

Bez tam, jūs gaida interesanti projekti, kas pilnā mērā ļaus jums realizēt visus savus talantus un veiksmīgu karjeras izaugsmi, kas līdzi nesīs arī peļņas pieaugumu.
Jums 2015.gads kļūs arī par ceļojumu gadu. Tas paplašinās jūsu apvārsni, cels profesionalitāti, garīgo un radošo līmeni. Paralēli tam, ceļojumi labvēlīgi ietekmēs gan jūsu ķermeni, gan dvēseli.
Gaida jūs arī lieli lieli pirkumi vai atpazīstamība un popularitāte.

JAUNAVA (23.08 - 23.09)

Jaunavām 2015.gads var izrādīties lūzuma gads. Nav izslēgts, ka kaut kādu iemeslu dēļ jūs izlemsiet ieviest savā dzīvē lielas pārmaiņas un nomainīt ne tikai darbu, bet arī dzīvesvietu. Tomēr atcerieties,- ja izdarīsiet to līdz augusta vidum, tad dosieties nezināmajā, kas diez vai sagaidīs jūs ar atplestām rokām. Tāpēc liktenīgus lēmumus vēlams pieņemt tikai pēc kārtīgas apdomāšanas, orientējoties uz to, ko varat iegūt un ko pazaudēt.

"Personīgā krīze- tas vēl nav iemesls pamest visu to, kur esat ieguldījis milzum daudz spēka un pacietības. Ja turpināsiet iesākto, tad rezultātā sasniegsiet vēl nebijušus augstumus, iegūsiet finansiālu neatkarību un sakārtosiet attiecības ar cilvēkiem, ar kuriem patreiz jums ir kaut kādas domstarpības. Bez tam, rudenī jūs gaida neticami svarīgs notikums, kas noteiks jūsu dzīvi dažus gadus uz priekšu. Bet, lai tas notiktu, nav jāgrauj to, kas jums patreiz jau ir.

SVARI (24.09 - 23.10)

Svariem 2015.gads būs sīku zaudējumu un lielu sasniegumu gads. Viss, no kā jums nāksies atvadīties, atbrīvos jūs un atvērs durvis uz gaišāku nākotni. Tāpēc neturieties pie pagātnes, un pieņemiet visu, ko liktenis jums dod. Jums radīsies iespēja pelnīt daudz vairāk, nekā tagad, bet pats darba process kļūs airaujošāks. Tomēr, lai tas notiktu, jums būs kaut kas jāapgūst un jāmācās. Neslinkojiet, pārskatiet prioritātes un nelaidiet garām to, kas pats jums krīt rokās. Bet galvenais- neļaujiet apkārtējiem ietekmēt jūsu lēmumus.

Bez tam, nākošajā gadā jums, visticamāk, nāksies risināt nekustamā īpašuma jautājumus- jūs kaut ko pirksiet, pārdosiet vai mainīsiet. Nav izslēgts, ka tas būs saistīts ar jūsu radiniekiem vai jūsu personīgā statusa izmaiņām. Gaida jūs arī lieliski ceļojumi, kas dos jums krietni vairāk, nekā domājat.

SKORPIONS (24.10 - 22.11)

Skorpionu 2015.gadā gaida būtisks progress. Visdrīzāk, no jūsu dzīves pamazām izgaisīs tas, kas jūs iegrožoja ilgāk nekā divus gadus un neļava sasniegt uzstādīto mērķi vai maksimāli izbaudīit sava darba augļus. Jūs sajutīsieties brīvāk un jūsu priekša pavērsies jauni ceļi. Galvenais, izdarīt pareizo izvēli.
Bez tam, jums absolūti nav ieteicams parcelties ne uz jaunu dzīvokli (māju), ne arī uz citu pilsētu, vismaz ne līdz rudenim. Vispār līdz augusta vidum jebkuras pārmaiņas, tai skaitā jauns darbs, diez vai būs veiksmīgas.

Toties milzu labumu jūs gūsiet no jauniem darījumu sakariem, sevišķi, ja jums ir savs bizness. Parādīsies iespēja to paplašināt vai piešķirt tam daudz perspektīvāku virzību, bet 2015.gadā iegūtie partneri jums šajā jomā palīdzēs.
Savukārt, ja esat darba ņēmējs, tad jūs gaida ļoti ātra virzība pa karjeras kāpnēm, kā arī algas pielikums.

STRĒLNIEKS (23.11 - 21.12)

Strēlnieki 2015.gadā var saskarties ar ierobežojumiem, kas viņu dzīvē gadīsies pirmo reizi. Liela iespēja, ka kaut kāda daļa no jūsu profesionālāss darbības jomas tiks noliegta, un jums nāksies vai nu ar to samierināties vai meklēt kaut kādus apkārtceļus. Iespējams, ka laba izeja no radušās situācijas kļūs ilgtermiņa līguma noslēgšana ar ārzemju partneriem vai vispār pārcelšanās uz citu valsti, kur nav tādu tabu, kas jums traucētu normāli funkcionēt un sasniegt savus mērķus.

Bez tam, neatkarīgi no tā, sadarbosieties jūs ar ārvalstu pārstāvjiem vai nē, jums būtu vēlams uzlabot savas svešvalodu zināšanas vai sākt kādu valodu apgūt no nulles. Nav izslēgts, ka jums sagribēsies brīvi pārvietoties pa valstīm, uz kurām jūs parasti braucat kaut kāda iemesla pēc.
2015.gadā jūs gaida arī kaut kādas citas jaunas zināšanas- tās jums būs nepieciešamas, lai pārietu uz nākamo karjeras vai personīgo līmeni.

MEŽĀZIS (22.12 - 20.01)

Mežāžiem 2015.gads kļūs par kārtējo periodu, lai atbrīvotos no kaut kā tāda, kas traucē sasniegt nospraustos mērķus. Un jo aktīvāk cīnīsieties ar jūs bremzējošiem faktoriem, jo veiksmīgāk veidosies jūsu karjera un personīgā izaugsme. Ja sajutīsieties brīvāk, jums radīsies iespēja apmierināt savas ambīcijas, palielināt ienākumus un pāriet uz nākošo garīgās attīstības līmeni. Tas savukārt piesaistīs jums cilvēkus, kas pieņems jūs savā sabiedrībā un palīdzēs gan darbos, gan ar padomu.

Bez tam, nākošajā gadā jūs, iespējams, sāksiet nodarboties ar mecenātismu vai vienkārši sāksiet biežāk apmeklēt teātri, izstādes, kino. Ir iespēja, ka tieksme pēc mākslas mudinās jūs uz radošiem eksperimentiem. Un pat ja jūs līdz šim ne reizi neesat turējis rokā mākslinieka otu vai neesat uzrakstījis nevienu stāstu, nekas. Dotajā laika periodā jūsos var pamosties snaudošie talanti, par kuriem pat nenojautāt.

ŪDENSVĪRS (21.01 - 18.02)

Ūdensvīrus 2015.gadā gaida aktīva radoša pašrealizācija, kas šīs zīmes pārstāvjus uzvedīs veiksmes un sociālo kāpņu virsotnē. Pie kam, nav izslēgts, ka iegūsiet popularitāti ne tikai savā valstī, bet arī aiz tās robežām. Tiesa, šajā gadījumā var rasties problēmas ar robežu šķērsošanu. Tā ka, ja plānojat izbraucienus, jau laicīgi sakārtojiet visus tam nepieciešamos dokumentus.

Bez tam, nākošais gads sola jums veiksmīgu kolektīvo darbību. Jūs viegli atradīsiet kopīgu valodu ar saviem kolēģiem vai darījumu partneriem, un tas pozitīvi atsauksies uz darba rezultātiem. Dažu projektu veiksmīga realizācija ļaus jums vai nu iegūt jaunu amatu, vai kādu vērtīgu lieitu, par kuru jau sen sapņojāt. Turklāt jūs iegūsiet jaunus draugus.

ZIVIS (19.02 - 20.03)

Zivīm 2015.gadā Kaza var piešķirt vairāk ietiepības. Iespējams, tā vietā, lai padarītu jūs par konformistu, viņa pārvērtīs jūs par perfekcionistu, un jūs sāksiet tiekties pēc ideālā iznākuma tur, kur var neiespringt un ļaut, lai viss norit savu gaitu. Neradiet sev nevajadzīgas problēmas un liekas rūpes nākošajā gadā, to peitiks arī tāpat- sevišķu uzmanību prasīs ģimenes locekļi un radinieki, kā jauni, tā arī vecāka gada gājuma.

Bez tam, briest pārmaiņas darījumu sfērā. Ja esat gatavi uzņemties papildus atbildību vai arī kādus neparastus darbus vai pienāklumus, tad jums nāksies ne tikai kaut ko mācīties, bat arī meklēt jaunus sakarus. Ja jūs gadījumā neapmierina patreizējais darbs, un nevēlaties, lai pienākumu kļūtu vairāk, tad, visticamāk, jūs nomainīsiet šī brīža profesinālās darbības jomu uz kaut ko ne tik sarežģītu, bet brīvajā laikā pievērsīsieties tam, par ko jau sen domājāt, taču atlikāt uz vēlāku laiku savas lielās aizņemtības dēļ.

.