Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:290, Did:0, useCase: 3


Numeroloģiskais raksturojums tiem, kas dzimuši 23., 5., 14. datumos

Redakcija
Redakcija

Cilvēkam piemīt skaidrs prāts, labas komerciālās dotības un vēlme iedzīvoties bagātībā. Bagātības iegūšana palīdz izjust paša nozīmīgumu. Cilvēka prātam nemitīgi vajadzīga stimulācija, viņš zināšanas burtiski aprij, cenšoties uzlabot un padarīt daudzpusīgāku savu izglītību.

Pārsteidzoši ātrā domāšana ļauj nekavējoties pārslēgties no vienas tēmas uz otru. Nemierīgais raksturs un rīcības impulsivitāte bieži vien neļauj pabeigt vienu lietu, kad viņš jau alkatīgi metas nākamajā, jau iepriekš paredzot jaunus iespaidus. Būdams gudrs un izdomas bagāts, cilvēks virza savu enerģiju, lai atrastu ceļus un līdzekļus bagātības iegūšanai.

Piemīt īpaša nojauta sameklēt svaigas idejas un izgudrojumus, kas vēlāk atnes labu peļņu. Reizēm viņa raksturā parādās pārāk liela uzbudināmība līdz pat mēra sajūtas zaudēšanai. Lielā naudas mīlestība un neiecietība tās iegūšanā var novest pat pie likumu pārkāpšanas.

Taču ir apbrīnojami elastīgs raksturs, no smagiem likteņa triecieniem viņš ātri atveseļojas, taču diemžēl no pagātnes neko neiemācās, atkārto savas kļūdas un viegli padodas vilinājumam visu likt uz vienas kārts tikai naudas dēļ.

Virspusēji cilvēks sadzīvo ar visiem – visu tver viegli, dzimis diplomāts, taču patiesībā kaut kas kopīgs viņam ir tikai ar tādiem pašiem merkantiliem cilvēkiem, vislabāk 05. datumā dzimušiem.

Intīmās vēlēšanās arī saistās ar mīlestību uz naudu un panākumiem darījumos. Cilvēkam nepietiek, ja pretējā dzimuma pārstāvim piemīt tikai fiziskais un garīgais skaistums – tam līdzi jānāk arī bagātībai. Viņa acīs nauda spēj jebkuru cilvēku pataisīt seksuāli pievilcīgu, neraugoties ne uz fizisku nepievilcību, ne pagrimumu.

Cilvēkam vajadzētu uz naudu skatīties mierīgāk un, dzenoties tai pakaļ, nelekt „laukā no ādas”. Smalkā prāta dēļ ar viņu ir patīkami kontaktēties, ja vien viņš spētu būt saprātīgs materiālajos darījumos. Šāda cilvēka partnerim jābūt līdzsvaroti pragmatiskam, gatavam apspriest praktiski visus jautājumus, lai palīdzētu tikt skaidrībā par dzīves jēgu.

Uzturā biežāk jālieto: spināti, piparmētras, granātāboli, āboli, aprikozes un rožu eļļa.

www.numerologi.lv