Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:291, Did:0, useCase: 3


Dienas akmens- RUBĪNS UN SAFĪRS. Prognoze un ieteikumi 16.janvārim

Redakcija
Redakcija

epazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un konkrētās Dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmen ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz tā attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

dena var būt kardināla

Dienas akmens: RUBĪNS UN SAFĪRS

Visas tendences būs tuvu galējībām, bet sekas ilgstošas. Liktenīgus lēmus labāk nepieņemt un punktu nekam nelikt, lai paliek daudzpunkts...

Emocijas šodien būs spēcīgas un pretrunīgas. No vienas puses ambīcijas un slāpes pēc veiksmes var skubināt aktīvi darboties, bet no otras puises var vilināt vēlme. pēc miera un vientulības Cilvēki var tracināt, taču bez cilvēkiem nav jēgas izrādīt ambiciozu aktivitāti un tieksmi pēc varas.

Vadošos amatos šodien būs grūti politiķiem un priekšniekiem. Viņiem būs grūti būt objektīviem un saprast padotos. Vadošās tendences var saasināties arī kautrīgiem ģimenes galvām... un pat visim ģimenes locekļiem reizē.

Mērķi var attaisnot līdzekļus, morāle šodien lai iet krūmos. Masas uz priekšu virza ideoloģija, bet mērogs var būt gan ģimenisks, gan valstisks. Taču, lai notiktu kustība, ideoloģijai jābūt stiprai. Ģimenē visiem jābūt pareizi motivētiem, akcentiem uzliktiem uz "i", startam un finišam nospraustiem. Tad būs kārtība. Kardināli polārai dienai nepieciešams līderis. Ja līderis būs veiksmīgi izvēlēts, diena var izvērsties ļoti produktīva un veiksmīga.

Ja aktivitāte ir pār mēru, viss krīt uz nerviem, šķiet pārāk lēns, paņemiet SAFĪRU. Bet, ja trūkst spēka, jādara darbi, bet gribas darīt tikai to, kā skatīties vienā punktā, paņemiet RUBĪNU.

Aktīvās dienas laikā atrodiet 10 minūtes meditācijai ar SAFĪRU. Tas noderēs spēka atjaunošanai un prāta skaidrumam.

Gan pārākā noguruma gadījumā, gan bailēs no veselas kaudzes darbu, atrodiet 10 minūtes laika meditācijai ar RUBĪNU.
Derēs arī akmeņu attēli. Līszsvara iegūšanai vienkārši skatieties uz tiem 10 minūtes.



Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva