Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:291, Did:0, useCase: 3


Dienas akmens- LEPIDOLĪTS. Prognoze un ieteikumi 13.janvārim

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un konkrētās Dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmen ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz tā attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

Dienas akmens: LEPIDOLĪTS

Ātrais vakardienas notikumu attīstības temps šodien kļūs lēnāks un liks jums apstāties.

Negaidiet, kad notikumi liks jums apstāties piespiedu kārtā. Apstājieties jau laicīgi paši... un dariet to labprāt, lai izbaudītu kafijas pauzi vai kādu citu garšīgu pauzi.

Daži šodien var sajust enerģijas, iedvesmas un spēka trūkumu, kaut gam "skrējiens" turpināsies pēc inerces, atstājot šo to nepadarītu un līdz galam neizdomātu kādai citai reizei. Labāk gan dariet un domājaiet uzreiz! Vēlāka domāšana jau būs pavisam kas cits un secinājumi vairs nebūs objektīvi.

Šodiena parādīs, cik laba var būt kolektīva enerģija kopīga mērķa sasniegšanā. Tā spēj atbalstīt un iedvest noturību, mīkstināt "kritienus" un mazināt nogurumu. Bet pauze kolektīvā ir nedaudz garsīgāka nekā vienatnē. Tāpēc esiet kolektīvā, ejiet cilvēkos, sabiedrībā, lai vienkārši pasēdētu, pabūtu, paskatītos, atpūstos un iegūtu enerģētisku uzmundrinājumu bez pienākumiem un lūgumiem.

Viss turpmākais gads tuvinās un aicinās kolektīvām darbībām.

Pats jēdziens- kolektīvā darbība- mainīsies. Šobrīd kolektīvs sastāv ne no tādiem kā "es", bet no dažādām individualitātēm, kas sanākuši kopā viena liela mērķa sasniegšanai. Tas ir augstāks kopības sajūtas un spējas sadarboties līmenis. Tā ir atļaušana citiem domāt atšķirīgi, bet piedalīties kopīga labuma iegūšanai.

Gada sākums ļauj izveidot savu kolektīvu un radošos ģimeni.

Ir laiks vērot cilvēkus... un pievērst uzmanību viņu iekšējai agresijai. Starp citu, arī savai.

Diena sola interesantus secinājumus, kā arī enerģijas zudumus.

LEPIDOLĪTS palīdzēs savest kārtībā domas un emocijas. Samazinās nervozitāti un ļaus īsā laika sprīdī produktīvi atpūsties.

Ar LEPIDOLĪTA palīdzību varat apturēt pēcsvētku depresiju un aizrakties līdz īstenajam sava stāvokļa iemeslam.
Tāpat LEPIDOLĪTS palīdzēs sava kolektīva izveidei.



Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva