Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:291, Did:0, useCase: 3


Dienas akmens. Prognoze un ieteikumi 6.janvārim

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un konkrētās Dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmen ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz tā attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

Diena pieprasīs pamatīgumu un personīgo apliecinājumu izplatījumā.

Dienas akmens: DZELTENĀ JAŠMA

Būs vēlēšanās apsēsties un pārskatīt savus plānus un nodomus, ņemt vērā visus sīkumus un atmest jūtas un nenoteiktību. Personīgo uzskatu, sava izvēlētā dzīves ceļa un pieņemto lēmumu pareizības apliecinājumu varat pārbaudīt, pakonsultējoties ar kādu speciālistu.

Pateicoties gudriem un labvēlīgiem cilvēkiem, jūsu autoritāte šodien var pieaugt. Jautājot padomu, neslēpiet nianses. Lai nostiprinātu savu pozīciju, to vispirms jārada, tad arī kļūs skaidrs, kas tieši jānostiprina.

Dienas pirmajā pusē jums jāsaprot uz kādu jautājumu vēlaties saņemt atbildi, tad pēcpusdienā saņemsiet to.

Šodien veiksmīgas un produktīvas būs kolektīvas darbības. Vēlams palīdzēt ikvienam: kam ar padomu, kam ar labu vārdu, kam ar reālu rīcību. Taču neuzspiediet nevienam savus padomus ar varu; dodiet tos vien tad, ja jums tiek jautāts.

Diena jūs var apbalvot ar milzu enerģiju, kas palīdzēs "gāzt" kalnus. Darbaspars būs milzīgs, ambīcijas neatpaliks. Dodieties droši pa savu izvēlēto ceļu uz priekšu.
Tiem, kas vēl savu izvēli nav izdarījuši, varu teikt- uzticieties visumam un ļaujiet sevi pārsteigt.

Šī diena ļaus paveikt daudz dažādus sīkus darbiņus. Gada iesākums ir pilns ar aktīviem notikumiem un interesēm.

Vakara pusē personiskās attiecības var iegūt oficiālu raksturu, aizmirstot, ka mājās profesionāļa loma, kas nepieciešama darbā, beidzas un ieslēdzas ģimenes statusa loma. Atcerieties: mājas čībiņās un zeķēs neviens vairs nav priekšnieks.

Deltenā jašma palīdzēs novērst problēmas, kas saistītas ar gremošanas traktu

Ja šodien neesat apmierināti ar sevi, jūtat pret sevi kaut kādas pretenzijas, esat apdalīts kaut kādā veidā vai cietis jūsu lepnums, tad jašma palīdzēs piedot un nostabilizēs pārliecību par sevi. Paturiet akmeni rokās, vai lūkojieties uz tā attēlu, kamēr vakarā dzersiet tēju. Tas garantēs mierīgu un veselīgu miegu.



Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva