Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:291, Did:0, useCase: 3


Zīlēšana ar šampanieti Jaungada naktī

Redakcija
Redakcija

Neviena Jaungada nakts neiztiek bez šampanieša. Bet vai zinājāt, ka to var ne tikai baudīt, bet arī izmantot nedaudz maģiskai zīlēšanai? Jo kurš gan svētku naktī negaida kaut ko brīnumainu un neparastu? Kurš gan nesapņo par to, ka Jaunajā gadā piepildīsies visas cerības un sapņi? Tad nu pamēģiniet ņemt talkā šo neparasto zīlēšanu, kas reizē būs arī jautra atrakcija jums un jūsu viesiem. Un ja nu tiešām Jaungada nakts pasaka kļūst par īstenību?

1. Uzrakstiet uz nelielas papīra lapiņas visas savas vēlēšanās un, sēstoties pie svētku galda, nolieciet šo lapiņu sev blakus.

2. Kad jūsu glāzes tiks piepildītas ar šampanieti, bet pulkstenis sitīs divpadsmit reizes, sadedziniet šo lapiņu ar vēlmju sarakstu, pelnus uzmanīgi ieberiet savā glāzē un izdzeriet.

3. Tas viss jums jāpaspēj izdarīt, kamēr pulkstenis nositīs 12 reizes. Ja nokavēsiet kaut minūti, jūsu vēlmes šajā gadā nepiepildīsies.

Ticību, cerību, mīlestību un, protams, veselību! Lai laimīgs Jaunais gads!