Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 27. februāris – Andra, Līva, Līvija

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums dzimšanas brīdī, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Andra, Līva, Līvija. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Andra

Andra ir drosmīga, neatlaidīga, centīga un neatkarīga. Viņa ir izlēmīga, atbildīga, ar ātru reakciju un radošu izdomu apveltīta. Īsts līdera un vadītāja tips, kas nekad nepadodas un nestāv uz vietas. Uzticīga savam izvēlētajam mērķim, nemēdz apstāties pusceļā un viegli veido karjeru. Dzīvē dod priekšroku tieši darbam un karjerai, nevis ģimenes veidošanai. Andrai ir laba gaume, jautra daba un lieliska humora izjūta.

Andrai likteņa (vārda) skaitlis ir 22

Jūsu misija ir iedzīvināt sapņus, realizēt plānus un projektus, kas nes labumu cilvēcei.
Jūsu uzdevums- ieviest plānus dzīvē, strādājot praktiskajā materiālās pasaules sfērā un pamatojoties uz garīguma principiem.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izpaust savu darbīgumu un kompetenci, stāvot stingri uz zemes un paliekot uzticams savai dabai, kas liek nekad nepadoties.
Pat, ja esat spītīgs un nespējat samierināties ar citu kļūdām, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts kļūt par varenu meistaru, paužot garīguma likumus materiālajā pasaulē.

Līva

Līva ir ļoti jauka, mīļa un patiesa. Viņai ir tieksme visu idealizēt un izskaistināt. Ir prasīga pret sevi un citiem, tomēr cilvēkos meklē labo un skaisto. Līva ātri iemīlas, ātri pieķeras cilvēkiem un ātri aizmirst aizvainojumus. Viņa ir izpalīdzīga, darbīga un uzticīga saviem principiem. Optimistiska un sabiedriska būtne, kas mēdz ieslīgt arī ilgākos pārdomu un vientulības periodos. Dzīvē tiecas tikai uz augšu un apstājas vien tad, kad beidzas personīgā "degviela".

Līvai likteņa (vārda) skaitlis ir 1

Jūsu misija ir garīgi augt un kļūt par līderi.
Jūsu uzdevums- būt neatkarīgam un drosmīgam, uzņemties iniciatīvu, saglabāt savdabību, novatorismu un būt atbildīgam- attīstot pašapziņu, gribu un izlēmību.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā var iemācīties patstāvīgu izlēmību, darbību un individuālu pieeju . Jaunas idejas, jaunas lietas un unikāla aktivitāte paver jums milzīgas iespējas virzīties pretī savam liktenim. Pat, ja pārāk neuzticaties citiem vai paliekat ēnā, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai būtu līderi. Esiet tāds un māciet citiem būt tādiem.

Līvija

Līvija ir apveltīta ar milzu gara spēku un izturību. Viņa lieliski prot saplānot savu dzīvi, nezaudē optimismu un ticību skaistajam. Spēj atteikties no savas personīgās laimes, lai sagādātu labāku dzīvi sev mīļajiem cilvēkiem. Līvijai ir svarīga ģimene, bērni un viss, kas ar to saistīts. Gan ģimenē, gan draugu lokā Līvija ir kā labā feja, kas vienmēr visu sagādās, izdomās un izdarīs. Apkārtējie viņu mīl un ciena. Līvija nekad nesūdzas un nesūrojas, dzīvi uztverot tādu, kāda tā ir.

Līvijai likteņa (vārda) skaitlis ir 6

Jūsu misija ir kalpošana.
Jūsu uzdevums- atbalstīt ģimeni un mīlēt savus tuviniekus, pastāvīgi trenējot savu mīlestību skaistumā pret sabiedrību, lai radītu apkārtējās dzīves harmoniju.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt augstsirdību un radīt komfortu citiem. Pat, ja esat atkarīgs no citiem vai jums ir nosliece mocīt sevi, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai rūpētos un būtu dzīves rota. Uzturiet savu mīlas liesmu vienmērīgu.
Jums paredzēts būt iedvesmojošam līderim. Atbilstiet dzīves garīgajām prasībām un esiet līderis, kam arī esat dzimusi.